Nr klubowicza: 039
Z listy startowej wynikało ,że i tak 80 % to były Porsche.
Z tego co słyszałem to Radek mógł mieć szansę na wysokie miejsce bo GT3 jedna z GT3 pojechała 2.12. czyli czas na poziomie lekko powyżej Kia Pikanto
I jedno z Lambo wyrżnęło w bandę...
Impreza super!!!mili ludzie z tych skandynawów !!! wszystko na czas i na miejsce organizator zadbal nawet o stanowisko serwisowe jak i podstawowe materialy eksploatacyjne!!! czasy kręcone na torze bardzo zróżnicowane niezależne zupelnie od samochodu i jego mocy bardzo dobrze wypadla Polska reprezentacja a zwlaszcza Pawel wykrecil wysokie 1,48(ja poprawiem swój rekord o 1,5s)Monika wykręcia swój rekord 2,01 czym wszystkich zaskoczyla!!!
Parę wozów się poobijalo 2 dosyć mocno (lambo i gt3)
najlepsze bylo zabrac sie w "maly wyścig "z (NIEZAPOMNIANE WRAŻENIA!!! ) nie da się tego opisać trzeba przeżyć muszę dopiero to "przetrawić"
Radku, czyżby Monika trenowała przed pucharem pań, który ma sie odbyc na zlocie Trenujcie dziewczyny trenujcie, żeby bylo z kim sie ścigać W tym roku zasiądę za sterami "troszkę" mocneijszego Porsche (tzn mam taka nadzieję )
jestem pelen podziwu dla mojej Moni ...........ścigala się z GT40 i wywiozla go w pole.....do wglądu mam nagrane na video!!!bylo naprawdę super!!! mam nadzieje że uda nam się to powtórzyć na naszym zlocie!!!
gt polonia to dobra sposobnosc zeby porownac sobie wszystkie porsche w lineupie jechalem 996 gt3, 997 gt3 RS i 996 GT2 i musze przyznac ze w RS widac postep w zachowaniu auta, ale 996 wcale nie prezentuje sie slabiej a jazda takim autem nawet w ruchu ulicznym daje mnostwo satysfakcji - GT2 przy nich dla mnie prezentuje sie zwyczajnie...