czy ktoś może przerabiał podstawki dla dziecka do 964 do tyłu. Jest tam zbyt mało miejsca, żeby wszedł fotelik. A osobiście byłem w 3 specjalistycznych sklepach z fotelikami, które nie mają w ofercie podstawek ( bo to zło ). Można kupić coś przez internet i nie wiadomo jak spasuje bo siedzenie jest dość wąskie. Taka podstawka ze Smyka, czy marketu które przymierzałem, są za szerokie i średnio pasują. Może ktoś z was przerabiał temat i zna konkretną firmę i model podstawki która się tam mieści i jest ok.
p.s wiem, że można dać fotelik do przodu, ale zależy mi na podstawce na tył.
Szukałem fotelika albo podstawki do 964 i nic nie znalazłem, jest mega wąsko z tyłu. Skończyło się tym, że żona siedziała okrakiem z tyłu, a córka z przodu. Do 996 wchodzi mi Cybex Solution S-Fix ale tam jest znacząco więcej miejsca i bardziej zbliżone do prostokąta.
Dołączył: 8.07.2007 Posty: 5185 Lokalizacja: Rawa Mazowiecka/Warszawa
Nr klubowicza: 193
Ktoś kilka dni temu sprzedawał fotelik dedykowany do 944 i 964 na FB. Grupa zdaje się Porsche 944, ale mogę się mylić. Używany, podniszczony, ale skoro pasuje