Panowie, ma ktoś instrukcję obsługi radia CDR-22 (chyba standard w modelu 996.2) najlepiej w postaci PDF (może być polska lub angielska)? Dostałem polska instrukcję obsługi oraz książkę serwisową od poprzedniego właściciela ale tej nie miał/lub nie mógł znaleźć... (a radio nie jest opisane, przynajmniej nie znalazłem tego opisu, w instrukcji obsługi)
Powiem szczerze, nie wiem jak to działa? Radio jest wszystko ok - i tu nie ma problemów. Jednak z płytami coś jest nie halo. Po włożeniu płyty muzyka zaczyna się odtwarzać - ale przewijanie na następną ścieżkę... jest dziwne. Po przekręceniu prawego pokrętła przeskakuje mi np na "TRACK 08" następny skok pokrętła, "TRACK 05", następny to może być ścieżka 2 7 albo jakakolwiek inna... Nie wiem czy radio jest zepsute - czy tylko ja nie umiem go używać.
Dziękuję wszyzstkim za pomoc - pewnie tak jest - tylko nie mając instrukcji nie mogłem wiedzieć jak to zmienić... Przetestuję wieczorem. Dodatkowo sprawdzę - mam wrażenie że grają tylko tylne głośniki - albo przednich nie ma albo są uszkodzone albo ustawienia są też jakieś dziwne...