Cześć, czy znacie kogoś w Polsce z doświadczeniem w naprawie skrzyń biegów PDK Porsche? Chodzi o dwusprzęgłową 8 biegową z Panamery 971 2018r. W swojej miałem problem prawdopodobnie z jakąś nieszczelnością wewnątrz i "uciekającym" ciśnieniem oleju co powodowało bardzo mocne ślizganie się na 4 biegu i ogólnie szarpaniem drugiego sprzęgła przy zmianie biegów z parzystych na nieparzyste.
- wymieniłem oczywiście filtr, nowy ori olej porsche, sprzęgło PDK, dwumas, zawory i regulatory w mechatronice, czujniki ciśnienia, robiłem kilkukrotnie kalibracje podstawowe i rozszerzone, wgrywałem nowy soft -nic nie pomogło.
Dopiero wymiana całej kompletnej skrzyni na drugą używaną rozwiązała problem.
TeoMotors - Teodor Myszkowski odpada. Wiem z opowieści, że to świetny specjalista ale człowiek chyba oszalał z cenami bo w trakcie rozmowy powiedział, że przy mojej skrzyni kwota netto zaczyna się od 25 000zł a kończy na 35 000zł. Zrozumiałbym widełki 10-15 tysięcy ale nie 25-35.
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot post attachments in this forum