Zamierzam wymienić świece zapłonowe. Jakie polecacie? Zasłyszane opinie na temat Bosch - negatywne na temat NGK pozytywne. Nie będę jeździł na torze raczej do codziennej elsploatacji.
ngk napewno lepsze niz fabryczne beru czy tez bosch bo to to samo , ale ngk sa ostatnio w duzej mierze podrabiane , jednyne pene orginały z japoni to denso np ik24 ale cena tez 4x taka , wiekszosc uzytkownikow w us je doradza ja w poniedziałek takei zakładam do 996tt ik22 chłodniejsze
Panowie podpinam się pod temat bo chyba muszę wymienić świece.Rano odpalił normalnie ale jak trochę przejechałem i chciałem odpalić ponownie to już był problem,dopiero po długim kręceniu załapał i to z gazem! Potem sprawdzałem jeszcze pare razy czy dalej jest problem ale odpalał już normalnie .
Czy wymiana świec w 996 3,4 to jak flaszka na dwóch czy jakaś poważniejsza sprawa?