Macpraw napisał(a):
Nie chciałem Cię urazić. I pewnie nikt nie chciał.
Dlatego Ci wytłumaczę dlaczego taki odbiór ma Twój temat:
Faster jako pierwszy stwierdził: "... prowokacja".
Na tym forum, gdzie ludzie są bardzo świadomi do czego powinny służyć samochody Porsche, Ty zadajesz pytanie i piszesz "... jestem inny...".
To jest kij w mrowisko. Temat zabawny i tragiczny jednocześnie.
Skoro przyjąłeś wszystko co Ci ludzie napisali to teraz napisz wrażenia z osiągnięcia 6000 obrotów... na 3-cim biegu! Oczywiście po wcześniejszych 6000 na jedynce i dwójce...
Nie wiem po co ciągnąć dalej ten temat tym bardziej,że nie do końca -więcej, nie o to mi chodziło w moim pytaniu. i....
Nie powiem Ci jakie są to wrażenia bo jeszcze długo potrwa zanim pokręcę silnik do tych obrotów.
Więcej , nie będę się dzielił wrażeniami żeby co niektórych nie rozbawić(głównie Ciebie)
6 tysięcy obrotów to rzadko pokazuje mi się na obrotomierzu motocykla a co dopiero w samochodzie.
Może dlatego,ze ma przebieg 500km i trzeba go docierać?
Tak czy inaczej jak go dotrę to i tak szału nie będzie.
Taki mój urok. I to by było na tyle.
Na forum motocyklowym którego jestem userem nikt się tak nie burzył-nie burzy jak tutaj. Ale może to jest właśnie sposób działania co niektórych ludzi na TYM forum(przepraszam tych których uraziłem).
Pewnie coś jest w tym temacie
Forumowicze-nieklubowicze.
Dla Ciebie temat jest zabawny i tragiczny jednocześnie. Mam takie same odczucia czytając twoje posty w moim temacie.
Mam nadzieję,że będziesz spał dobrze i spokojnie.
Nie napiszę już nic więcej w tym temacie bo nie mam zamiaru się zniżać do pewnego poziomu.