hej,
no i juz odetchniety
szczerze mowiac nie wiedzialem, czy przejdziemy - mielismy bardzo dobra konkurencje... ehhh te dziewczyny barmanki, cudowne!! do tego Kony - wariat jakich malo!! nie mowiac o przecudnie slicznej i slodkiej Saszy (jak widzialem, jak sie rozciagaja, to az mi serce szybciej bilo!!! a zobaczyc to na zywo podczas prob!! masakra!!)! tak samo te dwie kolezanki, jak i Jessica - super wokalistki!!!
naprawde warto bylo wziac udzial w czyms takim - ciekawe doswiadczenie. wystepowalem juz przed parotysieczna publicznoscia, ale swiadomosc 5 milionow widzow przed telewizorami to jednak troszke inny swiat (nawet nie baczac na to, ze jestem gdzies w tle)
jestem tez pelen podziwu dla realizatorow, operatorow, dzwiekowcow - ciekawie bylo patrzec na ten profesjonalizm!! tvnowi, jakby babilonska stacja nie byl, nie wolno nic zarzucic!! ten caly mam talent to ogromna kasa, ale i ogrmna profesjonalka!!
ja bylem ostatni od prawej (tzw. camera-right) czyli w telewizorach widzieliscie mnie po prawej (od Uli bylem ostatni po lewej), w czerwonej arafatce. wszystko na szczescie sie udalo, ladnie zatanczylismy i chyba nawet nie zanizylismy za bardzo poziomu!!
przegrana sie nie liczy - nie plakalismy
raczej cieszylismy sie bardzo fajnym doswiadczeniem!!
dziekuje Wam wszystkim za mile slowa
PDMobil - fajnie, ze rowniez doceniles taniec dancehall. dziekuje, ze wysylaliscie SMSy, dzieki Darek za telefon - jednak glos dobrego przyjaciela przed tak stresujacym wydarzeniem duzo znaczy
dzieki za mile slowa na forum - Yoshi, Duke i inni. bardzo ciesze sie, ze nadal, pomimo drobnych niesmakow niektorych ludzi, mam tu nadal cennych i oddanych przyjaciol!!
pamietajcie, ze w razie potrzeby tez mozecie na mnie liczyc!!
jeszcze raz dzieki!! ja tymczasem (gdy juz przezylem impreze po-mam-talentowa, spedzilem cudowny dzien z Magda i wreszcie wrocilem do domu) mam chwile, zeby zabrac sie za przeczytanie ksiazki, ktora juz od trzech tygodni lezy na polce
)
Pozdrowienia dla wszystkich!!
Igor