Start Strona klubowa Kalendarz imprez Sklep Porsche Polska
Nazwa użytkownika Hasło Zapamiętaj mnie Zarejestruj

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 22 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 2.11.2008, 0:51 

Analizując Wasze wypowiedzi moje powiedzienie "Jak mnie ma coś rozjechać, niech to będzie Porsche." nabiera realnych wymiarów :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 17.11.2008, 14:35 

W warmińsko-mazurskim szaleją dwie czarne renówki RS :? Już 2 razy wsiadły mi "na ogon" jednak rozpoznaje je nawet w nocy po kształcie reflektorów (przy okazji, hasło że po zmroku nie gonia to bzdura! sam widziałem jak "sczesali" jednego passata), szybkie hamowanie silnikiem albo ucieczka przed TIRa aby tam wyhamować ratuja sytuację :D Wydaje mi się, że zatrzymanie jadącego za szybko auta jest wazniejsze niż dotarcie do niego z mandatem po numerach tablic rej. Nie wyobrażam sobie by takie Renault Megane RS dogoniło, wyprzedziło i pomachało lizakiem jakiemuś dajmy na to Prosiakowi 997 T :D Chwalą sie, że tą renówką złapali "superszybkiego" motocyklistę.. zaraz, zaraz przecież on nawet nie miał prawa jazdy i tylko -naście lat :lol: Myslę że "sukcesy" zawdzieczaja jakości dróg i kulturze kierowców w naszym pięknym kraju.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 22 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]