Start Strona klubowa Kalendarz imprez Sklep Porsche Polska
Nazwa użytkownika Hasło Zapamiętaj mnie Zarejestruj

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 22 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
PostNapisane: 23.10.2020, 21:33 

Nie wiem ale jak słyszę, Porsche, SUV, Diesel to mam zawsze takie skojrzenie :? :? :? i nie interesuje mnie że to V8, znam ten silnik bo kumpel ma takie SQ7, jak ma być szybki suv i porsche to brać turbo, zrobić program i żaden diesel nie ma podejścia, a spalanie...no cóż ja się zawsze śmiałem z tego wychwalania spalania...ten sq7 pali w miescie 12-15, w trasie pali 10-12, to tak mało? mam Audi S8 D4, nie suv ale ciężka dwutonowa limuzyna z napędem quattro, też v8, też dwie turbiny, oczywiście osiągami to żaden diesel nawet nie podchodzi bo mam prawie 700KM i 900nM...i mam spalanie w miescie 16-18 a w trasie 12-14..różnica? właściwie żadna bo zatka się komuś wtrysk w tym dieslu i już róznica w benzynie będzie żadna bo wtrysk do diesla kilka tysięcy...chcesz suva porsche? bierz pięknie brzmiące gts albo turbine, życie jest za krótkie aby jezdzić dieslem.

PostNapisane: 24.10.2020, 10:09 

Prnit, wreszcie ktoś napisał coś sensownego :))))
Chcą mieć Porsche żeby dobrze wyglądało ale w wersji Turbo oszczędnej :) niema takich kompromisów , prosiak to prosiak . Ma brzmieć i gnać jak wściekły :)))

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 22 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]