Porsche Boxster S z grudnia 2000r. (rocznik modelowy 2001). Czarny, skrzynia manualna.
Auto zachowane w ładnym oryginalnym stanie, zadbane, nie wymęczone, dobrze wyposażone: Koła 18", skóra alcantara na fotelach, grzane fotele, lusterka i szyba, klimatyzacja, radio CD, el. otwierane bagażniki, komputer pokładowy, tempomat, schowek za fotelami, białe kierunkowskazy.
Przebieg 123tys. km.
Sprowadzony z Niemiec 2 lata temu. Miał lekko uszkodzony prawy przód (wygląda na zdjęciach jakby się pod coś lekko wsunął). Maska i prawy błotnik, lampa zostały wymienione na nowe. Zrobione solidnie, bez śladów.
Generalnie auto w stanie bardzo dobrym + z lekką patyną. Odebrałem je po wymianie płynów i filtrów, kompletem nowych klocków hamulcowych i nowymi tarczami na tył. Podczas jazdy daje frajdę, czuć moc i sprawność. Silnik, skrzynia, zawieszenie w świetnym stanie.
Do zmiany tuningowy tłumik, który jak dla mnie za bardzo hałasuje. Robota profesjonalna, lecz nie moja bajka. Założę oryginał.
Przed zakupem wnikliwej inspekcji dokonał Qbak, który jak się okazało mieszkał dwie ulice obok.
Poniżej jedyne wykonane przeze mnie zdjęcie, tuż po dotarciu do domu po 300km w ulewach i silnym wietrze.
Pozdrawiam