Witam to mój pierwszy temat na forum. I mam delikatny problem z Panamera 971 4s 2017r 60tyś przebiegu. Czy ktoś z użytkowników wie jaki się powinny zachowywać półosie z przodu, gdy auto na podnośniku łapiąc za półoś i ruszając ją góra dół to jest spory luz na lewej i prawej, na prawej wydaję mi się jeszcze większy. Porównując to do innych aut to nigdy się nie spotkałem z takim luzem w sprawnej półosi. Tylne półosie w porywaniu do przednich stoją sztywno. Moje pytanie czy tak powinno być bo nie mam gdzie sprawdzić tego w innym egzemplarzu. A problem mam z lekkimi wibracjami nadwozia w przedziale 100-110km/h, na kierownicy żadnych drgań nie ma, tarcze sprawdzone mają 2 setki bicia, na dwóch kompletach felg jest to samo w tym przedziale 100 -110 lekkie drganie nadwozia. Zawieszanie bez najmniejszych luzów dlatego podejrzewam półosie ...