Kubuś72 napisał(a):
Reflektory, masz popękany lakier UV, do Ryszarda Radwańskiego, najlepiej podjechać, w Porsche Centrum Kraków, również zrobią Tobie solidnie przegląd przedzakupowy.
Bardzo dziękuję za odpowiedź. Pozwolisz, że się do niej odniosę:
- co do reflektorów - to było super gdyby to był tylko lakier bo wtedy wystarczyło by go chyba zeszlifować i położyć nowy ... ale w międzyczasie powysyłałem zdjęcie do wszystkich firm w Krakowie które się tym zajmują (a przynajmniej wszystkich które znalazłem) i większość odpowiedzi była taka, że to popękanie w grubości klosza i nie bardzo można cokolwiek z tym zrobić, reszta bez przyjechania się nie odniesie (z oczywistych względów jeszcze nie mogę przyjechać), lub sugeruje, że można coś poprawić ale nie będą one równie przeźroczyste jak nowe. No i jedna oferta na 800 złotych ale bez informacji jaką technologią i bez potwierdzenia pozytywnego skutku.
A najbardziej mnie zaniepokoiła opinia, że to się nie mogło stać od słońca tylko musiało dojść do jakiegoś spięcia i temperatura gwałtownie wzrosła - sugestia, że auto zostało zalane / utopione
- odnośnie przeglądu u pana Ryszarda - znalazłem 2 nr telefonu - ale od piątku ani razu nie zostały odebrane, prośby sms-owe i mailowe zostały bez odpowiedzi. Nie przekonam sprzedawcy żeby pojechał 20 km w ciemno
- ASO - jak najbardziej zrobią - 1600 złotych (+ VAT ?) i trzeba 5 dni wcześniej się umówić - warto ?