Autor |
Wiadomość |
Gamera
|
Napisane: 3.12.2012, 13:55 |
|
|
Matschke napisał(a): Ludzie, ale tak bylo w tym aucie od nowosci, tez mnie to dziwilo, ale tak jest, niewazne czy siedzial w aucie pierwszy zderzak czy drugi.... cala informacja o aucie jest w opisie, nie mam nic do ukrycia, akurat jestem ostatnim czlowiekiem, ktory by komus cos ukrywal i nie mowil, auto jest takie jakie widzicie i co o nim czytacie. Albo sie ktos znajdzie albo jade do komisu, prosta pilka. Na Allegro czy Otomoto nie bede auta wystawial, wlasnie z takiego powodu jak tutaj, nie chce mi sie kopac z ludzmi i udawac, ze nie jestem wielbladem....
nie denerwuj sie , przeciez mogleś tez kupić powypadkowe auto , to normalne zdarza sie, nawet handlarzom to sie zdarza, jak widze ty chyba tez handlujesz samochodami, patrzac na tym forum to kolejna propozycja sprzedazy z twojej strony, ale tamte auta byly oclone i bez problemu dałes tez ogloszenia na alegro
|
|
Góra |
|
Matschke
|
Napisane: 3.12.2012, 14:32 |
|
Nr klubowicza: 170
|
ale jak mialem kupic, jak auto jest od nowosci u mnie w domu ?
po drugie proponuje prosty uklad: jestes zainteresowany autem ? jesli tak, to masz namiary moje i je ogladaj i kupuj. a jesli nie, to proponuje, zebys sie po prostu delikatnie ode mnie odczepil i nie smiecil watku, bo mnie to osobiscie wkurza i tyle....
a Adminow tego forum prosilbym o interwencje przy nastepnych postach, bo nic one nie wnosza, a denerwuja.... po drugie szkoda mi mojego drogocennego czasu na odpisywanie....
_________________ Było 997.1 TT - 563 KM Jest: 991.2 TTS - 585 KM na razie
|
|
Góra |
|
fulnek
|
Napisane: 3.12.2012, 15:13 |
|
|
Gamera napisał(a): drwal napisał(a): to jest normalne w mercach... te szczeliny to seria. Niestety. W w 221 dokładnie to samo... ale "zapadniete" dołem reflektory to juz nie jest "seria"
Zapadnięty reflektor to pikuś, gorzej jak się komuś coś we łbie zapadnie....wtedy to jest problem!!!
|
|
Góra |
|
Gamera
|
Napisane: 3.12.2012, 15:57 |
|
|
fulnek napisał(a): Gamera napisał(a): drwal napisał(a): to jest normalne w mercach... te szczeliny to seria. Niestety. W w 221 dokładnie to samo... ale "zapadniete" dołem reflektory to juz nie jest "seria" Zapadnięty reflektor to pikuś, gorzej jak się komuś coś we łbie zapadnie....wtedy to jest problem!!!
czemu mnie obrażasz, czy ja ciebie obraziłem ? , gościu sprzedaje powypadkowe nie oclone auto i czy to jest, aż taki powod zebyś mnie obrażał, prosze zastanów sie troche nad swoją postawą
|
|
Góra |
|
chris
|
Napisane: 3.12.2012, 16:00 |
|
Nr klubowicza: 288
|
Skoro autko znalazło się na forum nikt nie może mieć pretensji ,że zostaje poddane szczegółowej ocenie -bardzo szczegółowej
Fakt ,że Gamera zaistniał na forum nie tak jak powinien,ale to wina też regulaminu ,który na to pozwala
Góra |
|
Gamera
|
Napisane: 3.12.2012, 16:01 |
|
|
chris napisał(a): Skoro autko znalazło się na forum nikt nie może mieć pretensji ,że zostaje poddane szczegółowej ocenie -bardzo szczegółowej Fakt ,że Gamera zaistniał na forum nie tak jak powinien,ale to wina też regulaminu ,który na to pozwala
brawo "chris", a wszystkich urazonych moim złym wejsciem przepraszam jeszcze raz
|
|
Góra |
|
PeterN
|
Napisane: 3.12.2012, 16:51 |
|
|
****** napisał(a): joko napisał(a): To już kolejny w ostatnim czasie przypadek, że nowy i ANONIMOWY sprowadza dyskusję na forum w dziwnym kierunku. Sugerowało to już wielu przede mną, sugerowałem to również ja, aby ograniczyć możliwość pisania na tym forum, dla osób zweryfikowanych co do tożsamości ........ może warto to przemyśleć ? (oczywiście nie w tym wątku).
Właśnie, w innym wątku też już troluje. Jak ostatnio zwracałem uwage na ten problem to zostałem zignorowany. Postulowałem możliwość pisania tylko dla członków klubu lub przynajmniej dla osób których dane osobowe są znane klubowi. Czy ktoś z zarządu mógłby zająć stanowisko w tej sprawie? Żeby się tylko później nie okazało że smutno i pusto na tym forum i zostaliście niewielkim towarzystwem własnej adoracji...
|
|
Góra |
|
Matschke
|
Napisane: 3.12.2012, 17:06 |
|
Nr klubowicza: 170
|
nie no, nie mam pytan, teraz juz sprzedaje auto powypadkowe, cycki mi opadaja....prosze adminow o zamkniecie watku, beda zainteresowani, to sie odezwa droga mailowa, a jakby co to mam ogloszenie na moim forum tdiracing.
ale wole oddac auto do komisu niz sie pitolic z takimi postami...
_________________ Było 997.1 TT - 563 KM Jest: 991.2 TTS - 585 KM na razie
|
|
Góra |
|
wit007
|
Napisane: 3.12.2012, 17:10 |
|
Członek Zarządu PCP |
|
Dołączył: 12.03.2008 Posty: 9172 Lokalizacja: Gdynia/Warszawa
Nr klubowicza: 189
|
Masz rację, pomyślimy nad jakimś rozwiązaniem. Choćby nad okresem próbnym, by natychmiast po założeniu konta nie można było pisać we wszystkich działach. A tymczasem temat zamykam. Kto będzie zainteresowany, skontaktuje się z Maćkiem.
PS. Gamera - jest jeszcze kilka wątków o sprzedaży aut, w których nie wtrąciłeś swoich trzech groszy. Ale nie traktuj tego jako zachęty. Raczej ostrzeżenie.
_________________ Witek będzie: chyba 718 było: 964 '91, 944 '85, 924 '85, 996 '02, 997S '09 http://www.komunikado.pl agencja public relations
|
|
Góra |
|
ciachu
|
Napisane: 3.12.2012, 17:13 |
|
|
****** napisał(a): Jak ostatnio zwracałem uwage na ten problem to zostałem zignorowany. Postulowałem możliwość pisania tylko dla członków klubu lub przynajmniej dla osób których dane osobowe są znane klubowi. Czy ktoś z zarządu mógłby zająć stanowisko w tej sprawie? wit007 napisał(a): Masz rację, pomyślimy nad jakimś rozwiązaniem. Choćby nad okresem próbnym, by natychmiast po założeniu konta nie można było pisać we wszystkich działach. Witek, nie tak do końca. Forum Porsche Club Poland jest tak skonstruowane, aby pogodzić interes zarówno klubowiczów jak i forumowiczów. Zostało podzielone na dwa miejsca - publiczne i ogólnodostępne dla wszystkich, którzy przeszli proces rejestracji oraz klubowe, do którego dostęp mają tylko klubowicze. Jeżeli dyskusja dotyczy spraw stricte klubowych, tak ostatnio zresztą popularnych , temat zostaje przeniesiony lub po prostu nowo założony w części klubowej forum. Jeżeli komukolwiek z klubowiczów zależy na tym, aby w dyskusji brali udział jedynie potwierdzeni osobowo członkowie klubu, nic nie stoi na przeszkodzie, aby założyć wątek właśnie w części klubowej np. w dziale "Samochody klubowiczów". Można tam bez oporu pochwalić się samochodem na sprzedaż. Wątek będzie wówczas widoczny jedynie dla grona klubowiczów.
|
|
Góra |
|
|