Chlopaki,
mam do sprzedania naszego CLSa - auto bedzie dostepne od polowy stycznia 2013, jednak pisze juz teraz o nim tutaj, poniewaz nie bedzie nigdzie ogloszenia w Polsce, albo ktos z Was bedzie nim zainteresowany albo jade go oddac do komisu do Wiednia. Auto jest na austriackich numerach, wiec nabywca bedzie musial zaplacic od tego auta akcyze (niestety 18.6%) i inne oplaty zwiazane z rejestracja. Mam 2 wyceny z Austrii na to auto z komisow i jeden komis chce mi zaoferowac 18.000 EUR za niego, a drugi daje mi 20.000 EUR. Na rynku austriackim aute te chodza po ok. 23.000 - 25.000 EUR.
Ile chce za auto ? No tyle ile najlepsza oferta z komisu, czyli powiedzmy na dzisiaj 85.000 PLN, aczkolwiek raczej bede chcial ta kwote w EUR.
Jesli nie znajdzie sie nikt chetny do stycznia, to jade do Wiednia go oddac i po sprawie.
Auto jest od nowosci w naszych rekach, kupione w salonie w Wiedniu 19.02.2007. Jezdzila nim w wiekszosci kobieta, auto mialo chipa przez chwile, ale potem po wizycie w serwisie na gwarancji skasowali jak robili update i juz nie wgrywalem softu ponownie od Mastersa. W cenie moge oczywiscie tego chipa znowu wgrac
Auto nie mialo zadnej przygody (zadnego wypadku), jednak przedni zderzak byl wymieniany na nowy z powodu pekniecia po srodku od najechania na kraweznik przed Realem na Ursynowie (naprawa byla robiona z AC w serwisie Mercedesa w Wawie)
Tylny zderzak byl wymieniany rok pozniej po zarysowaniach od parkowania (rowniez szkoda z AC i naprawiona w serwisie Mercedesa w Wawie).
Auto serwisowane tylko w serwisie Mercedesa w Warszawie na ul. Daimlera, historie mam juz wydrukowana i zainteresowanej osobie moge wyslac na maila - nie trzeba sie wiec fatygowac do serwisu
wszystkie przeglady tam robilem oprocz klockow i tarcz, ktore wymienialem zawsze w VTG (historia tez do wgladu po numerze rejestracyjnym).
Wyposazenie auta:
- kolor srebrny metalik
- pelen zewnetrzny pakiet AMG
- felgi 18tki (2 komplety takie same - opony letnie i zimowe - jedne i drugie w bardzo dobrym stanie
- skorzana tapicerka
- nawigacja
- ksenony
- szyberdach
- keyless go
- siedzenie przednie wielokonturowe elektryczne
- skisack
- wklad gumowy w bagazniku
- czujniki parkowania przod i tyl
- kierownica multifunkcyjna z lopatkami do zmiany biegow
- antynapad (z pluskwa)
- autoalarm
itp.
Przebieg auta w tym momencie to 123.600km, do stycznia dojdzie pewno z 2.000 - 3.000km.
Auto jest w bardzo dobrym stanie, teraz bedzie jeszcze robiony w nim detailing w SF, wiec auto otrzymacie w naprawde pieknym stanie.
Naprawy:
Byla rok temu wymieniana przekladnia kierownicza i byl robiony update softu w skrzyni.
tak to sie nic nam w tym aucie nigdy nie psulo - az trudno uwierzyc
Ciezko znalesc w Polsce CLSy z pakietem AMG, a jesli juz sa, to ceny sa od ok. 100.000 PLN.
U mnie kupicie auto taniej, ale musicie doliczyc akcyze i reszte oplat. Jesli jednak uda sie komus cos wykombinowac i zanizyc akcyze to bedzie to jego zysk
Ja chce 85.000 PLN na reke (lub rownowartosc w EUR) i juz - bez zadnych negocjacji !!!!
Wiecej info pod 601 782 304
Auto mozna w kazdej chwili zobaczyc w Warszawie.
Srednie spalanie nie kasowane od nowosci auta wynosi 9.3.
Ponizej kilka zdjec:
Tak jak juz pisalem, ogloszenie nie pojawi sie w zadnych mediach, nie chce mi sie kopac z ludzmi z Allegro i mailami....albo ktos wezmie w PL albo jade do Wiednia. auto jest wystawione tutaj, na moim forum oraz na Facebooku.
Pozdro
Maciek