Chciałbym pokazać moją.944. Autko mam od miesiąca. Jak na razie jestem zadowolony. Przeglądnąłem auto z każdej strony. Mogę coś o nim opowiedzieć.. Zrobiłem już około 1000km. Zacznijmy od stanu wizualnego. Samochód dobrze się prezentuje. Chociaż lakier nie jest oryginalny. Oryginalnie było czerwone. Z tyłu ktoś nieumiejętnie nałożył szpachlę..Jednak w najbliższym czasie zostanie to poprawione. Po zakupie miałem kilka małych problemów z elektryką ale kilka godzin spędzonych z instrukcją i schematami zaowocowało sukcesem.!!
Silnik w samochodzie jest naprawdę w dobrym stanie. Zalany Castrolem Magnatec 10W40. Regularnie serwisowany. Olej na bagnecie wygląda jak miód.
Zawieszenie też w porządku, było na maszynach..nie ma żadnych lozów. Hamulce nowe, klocki, tarcze. Muszę wymienić fotel kierowcy bo są pęknięcia skóry. Naprawić targę bo nie ma linki od mechanizmu. Naprawić nawiew ciepłego powietrza..bo jak narazie wieje tylko zimnym. I jeszcze kilka drobnostek... Chcę doprowadzić ten samochód do stanu oryginalnego..Zero przeróbek. Tutaj kilka zdjęć.. Jak zrobię więcej to dorzucę.