|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 5 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
porsche_targa
|
Napisane: 7.04.2015, 15:04 |
|
|
Może któryś z Kolegów zna zakład który profesjonalnie zrobi regenerację felg do 911, felgi to Turbo II, trochę trzeba przepolerować, później chyba bezbarwny na ramiona, a na wnęki taki kolor tytanowy. Ma być to ktoś z doświadczeniem, kto już takie felgi robił, a nie ktoś kto będzie się uczył na tych. Te Turbo II to wiadomo jaki wzór, i trochę trudniej to ogarnąć niż inny wzór..
|
|
Góra |
|
romekk
|
Napisane: 7.04.2015, 16:44 |
|
|
co rozumiesz jako "Śląsk"?
Ja jutro chcę oddać do malowania 18 (prawie G. Śląsk - do Sosnowca - Deloch), może razem coś wspólnie ugramy?
|
|
Góra |
|
piterson
|
Napisane: 7.04.2015, 23:46 |
|
Nr klubowicza: 078
|
|
Góra |
|
pawelmontana
|
Napisane: 8.04.2015, 10:09 |
|
Nr klubowicza: 114
|
Nie wiem czy dobrze rozumiem o jakie felgi Ci chodzi. Ja robiłem felgi do turbo 997 2008 (po wizycie w kamyczkach na Slovakiaring).
Wyszły genialnie - jak nówki z fabryki.
Adres: Instalatorów 5 w Warszawie.
(chyba nie Śląsk, ale dla tej jakości warto podjechać dalej).
|
|
Góra |
|
porsche_targa
|
Napisane: 8.04.2015, 22:33 |
|
|
Śląsk , miałem na myśli Górny. Nie wiem czy tak mogę tutaj napisać, ale spróbuje jakoś delikatnie. Chodzi o te że kolega ma 997 Turbo i często jej używa na trasach, w mieście. Tym samym obdziera ranciki. Dwa razy robił już te felgi w Porsche Kato, i za każdym razem kasowali go cena x 2, czyli np. za pierwszym razem za pewne poprawki 800 zł, za drugim razem 1200 zł. A dowiedzieliśmy się że Porsche tego nie robi u siebie, tylko u jakiegoś podwykonawcy, a zapewniali kolegę że to jest robione u nich itp itd. Trochę nie fair. Więc doradziłem mu że można spróbować znaleźć kogoś na Górnym Śląsku kto już takie tematy ogarniał z Turbo II i innymi coraz bardziej wymyślnymi felgami Porsche, szczególnie 19 cali i wzwyż.
Tak Piotrze, chłopaki z authentic cars są w porządku, ale jeszcze nie robili takich felg.
|
|
Góra |
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 5 ] |
|
|