Nr klubowicza: 029
W tym wątku, żeby nie wywoływać niepotrzebnej poruty....a uśmiech. "2019 - Event Calendar" Sygnalizowałem komu trzeba.....dowiedziałem się, że nie wiadomo kto jest adminem (serio !). Uśmiałem się. Proszę, nie czekajmy do Walnego, które uchwali, żeby to zmienić ! Postuluję zmienić na "2020 - event results". Na wesoło !
Nr klubowicza: 468
Taka historia
Miałem w lodówce pół litra wódki,syn wypił z kolegami , nalał wody i włożył do lodówki. Wieczorem chciałem się napić ,zero smaku ,zero węchu ku....mało nie zszedłem na zawał
adamax napisał(a):
Taka historia
Miałem w lodówce pół litra wódki,syn wypił z kolegami , nalał wody i włożył do lodówki. Wieczorem chciałem się napić ,zero smaku ,zero węchu ku....mało nie zszedłem na zawał
Całe szczęście, w czasach kiedy ja ( my..) się wcielaliśmy w rolę syna j.w., nie było wirusa, więc tata się o węch nie obawiał.... ale na NIEszczęście był pasek w łazience ..... Wtedy był dopuszczony do użytku więc tata się wcale nie obawiał....
ernie napisał(a):
.... goście nie do podrobienia
No tu się zgodzę...do niektórych rzeczy trzeba ...dorosnąć mam tę przyjemność, że znam te modele i wiem co się z tym wiąże. O ile nowe turbo jest piekielnie szybkie, to 930 jest dzikie, a 930-3.3 jest pierd....e. ( słownictwo dawno przeze mnie nie używane, ale adekwatne ) Niektórzy doświadczyli.... Tak, trzeba dorosnąć