jesli ktos nie dostal (uwaga, nowych forumowiczow nie dopisujemy automatycznie !) najnowszego wydania naszego eNewslettera, to poprosimy o email na pcpnews(at)porscheclub.pl
Swietny artykuł !!! Bardzo posze aministratorów strony o aktualizacje strony głownej. Mam nadzieje Jacku ze nie bedziesz miał nic przeciw wstawieniu relacji ze zlotu na strone główna w takiej formie jak widac w newsletter.
nie mam nic przeciwko temu, aczkolwiek proponuję, że zrobię mały update i napiszę to trochę inaczej. minialne przeróbki, bardziej pasujące do relacji na naszych stronach niz do Newslettera - postaram się napisać jeszcze dzisiaj wieczorem.
bardzo się cieszę, że się Wam podoba - mobilizuje do jeszcze lepszego . mam tylko nadzieję, że zimą zapewnimy sami wraz z Porsche trochę ciekawych tematów. no i pojeździłby człowiek ...jeszcze mam letnie opony, ale chyba za tydzień podmienię....