Autor |
Wiadomość |
mart2014
|
Napisane: 13.06.2010, 17:59 |
|
|
rychu napisał(a): ..no a teraz Jacku nr 47 i wyniki... 
wyniki się już pojawiły, a zdjęcie dopiero teraz udało mi się podrasować  :
Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.
|
|
Góra |
|
mart2014
|
Napisane: 13.06.2010, 18:45 |
|
|
50:
|
|
Góra |
|
mart2014
|
Napisane: 13.06.2010, 20:13 |
|
|
aha, i 9:
|
|
Góra |
|
Jerzy
|
Napisane: 13.06.2010, 21:47 |
|
Nr klubowicza: 164
|
Dopiero sobie obejrzałem wyniki i mam jedną wątpliwość:
skoro mamy zasadę n-1, to czy do wyników nie powinna liczyć się suma czasów dwóch najlepszych przejazdów z drugiej próby zamiast jednego?
Góra |
|
mart2014
|
Napisane: 13.06.2010, 22:04 |
|
|
nie, bo na miejscu zdecydowaliśmy i informowaliśmy wszystkich, że dokładamy trzeci przejazd do drugiej próby, ale będziemy liczyć tylko jeden najlepszy.
|
|
Góra |
|
GaZiK
|
Napisane: 14.06.2010, 23:22 |
|
|
|
Góra |
|
Duke
|
Napisane: 14.06.2010, 23:56 |
|
|
A przepraszam, że się wtrącę, ale widziałem i Bentleya na zdjęciach i chyba jakąś Mazdę(nie przyjrzałem się) na trasie i chciałbym się w takim razie zapytać osoby decydującej, czy w takim razie za rok na Dzień Dziecka mógłbym wpaść TT Q225 i wystartować w próbie(jako zdyskwalifikowany(bądź nie) w generalce) ?
Oczywiście nie obrażę się jak odpowiedź będzie odmowna, w końcu to nie Porsche.
|
|
Góra |
|
Jerzy
|
Napisane: 15.06.2010, 0:57 |
|
Nr klubowicza: 164
|
Sprzedaj w koncu Tetetke i kup Porsche, masz na to jeszcze rok 
Góra |
|
mart2014
|
Napisane: 15.06.2010, 5:54 |
|
|
Duke napisał(a): A przepraszam, że się wtrącę, ale widziałem i Bentleya na zdjęciach i chyba jakąś Mazdę(nie przyjrzałem się) na trasie i chciałbym się w takim razie zapytać osoby decydującej, czy w takim razie za rok na Dzień Dziecka mógłbym wpaść TT Q225 i wystartować w próbie(jako zdyskwalifikowany(bądź nie) w generalce) ? Oczywiście nie obrażę się jak odpowiedź będzie odmowna, w końcu to nie Porsche.
nie, nie będziesz mógł brac udziału w naszych próbach innym autem niż Porsche.
Bentley i kilka innych aut należały do jednego z naszych partnerów - Garaż A&T - i stanowiły dodatkową atrakcję w trakie Pikniku. Nie brały udziału w naszych próbach (aczkolwiek dla partnerów i sponsorów możemy czasami zrobić wyjątek).
|
|
Góra |
|
wit007
|
Napisane: 15.06.2010, 9:59 |
|
Członek Zarządu PCP |
 |
Dołączył: 12.03.2008 Posty: 9171 Lokalizacja: Gdynia/Warszawa
Nr klubowicza: 189
|
Coś nie tak jest z wynikami generalki klas seryjnych - tuż przede mną jest Michał Cader (nie żebym chciał go za wszelką cenę wyprzedzić  ), który ma policzone dwie imprezy, a był na jednej. Może się coś rozjechało?
_________________ Witek będzie: chyba 718 było: 964 '91, 944 '85, 924 '85, 996 '02, 997S '09 http://www.komunikado.pl agencja public relations
|
|
Góra |
|
TKacki
|
Napisane: 23.06.2010, 11:18 |
|
|
Witam,
W zeszłym tygodniu byłem na spotkaniu podsumowującym imprezę w Automobilklubie Tomaszowskim. W imieniu zarządu oraz wszystkich klubowiczów przekazałem podziękowania za pomoc w organizacji wręczając pamiątkowy, grawerowany dyplom.
Omówiliśmy przebieg imprezy, przekazałem nasze pozytywne wrażenia oraz sugestie dot. tego co można by poprawić, zwłaszcza w części sportowej.
AT jest bardzo zadowolony z imprezy i mamy z ich strony deklarację możliwości organizacji Dnia Dziecka z Porsche w Tomaszowie w przyszłym roku. Została ona bardzo dobrze przyjęta zarówno przez mieszkańców jak i władze miasta. Nasze auta, przejazdy z dziećmi okazały się na tyle atrakcyjne, że jest szansa na zorganizowanie jednej, centralnej imprezy Dzień Dziecka w Tomaszowie, właśnie z PCP.
Jeśli chodzi o część sportową, mamy dwie opcje: impreza dwudniowa, próby na lotnisku w Nowym Mieście (50km od Tomaszowa) lub jednodniowa, z jazdami jak poprzednio. W przypadku drugiej opcji (lotnisko w Tomaszowie) raczej jedna, długa, szybka próba na całym dostępnym terenie jeżdżona wiele razy - czyli strzelnica i plac razem, postój na drodze dojazdowej.
Jednocześnie chciałbym bardzo podziękować wam wszystkim za uczestnictwo, wożenie dzieci podczas pikniku, wszelkie uwagi i sugestie dot. organizacji. Szczególne podziękowania dla Piotra Ziemniaka, który jest pomysłodawcą organizacji imprezy w Tomaszowie oraz dla klubowiczów, którzy pomagali lub pracowali przy organizacji spotkania.
|
|
Góra |
|
fulnek
|
Napisane: 23.06.2010, 15:16 |
|
|
A może ta druga lokalizacja, czyli to drugie lotnisko? Bo na tym na którym jeździliśmy nawierzchnia była koszmarna. Auta naprawdę mocno dostały po "kolanach" No i ciasno strasznie....
Nie ma poróznania żadnego do Ułęża.
|
|
Góra |
|
chipis
|
Napisane: 23.06.2010, 15:19 |
|
|
Niestety to drugie lotnisko jest w takim samym stanie - nierówne płyty betonowe, choć fakt - jest duże i ciekawe próby mozna poustawiać - w tym roku odbyła sie tam jedna runda Classicauto Cup. I Ułęż też wypada przy tym lotnisku wyśmienicie
|
|
Góra |
|
pdmobil
|
Napisane: 23.06.2010, 17:01 |
|
Członek Honorowy |
 |
Nr klubowicza: 029
|
Nie sądzę, aby Towarzystwu przyzwyczajonemu do luksusów Poznania, Ułęża i świetnego (byłego niestety) Borska warto było proponować Nowe Miasto n.Pilicą. Nie sądzę aby odcinki raczej os-owe, były odpowiednie dla topowych Porsche i ich kierowców. Oczywiście można zrobić prostą trasę, ale cymes to przecież zawijasy......przez lasek.....
Niech swoimi wrażeniami podzielą się Ci, którzy startowali w ostatnierj eliminacji Classicauto,
Cała impreza "Dzień Dziecka" tzn. to co widziałem, czyli część "propagandowo-dobroczynna" bardzo dobra, ale nasi Partnerzy chyba się nie wysilili. Mogło - moim zdaniem- być bardziej okazale. Pomysł "Dnia Dziecka" wędrującego po kraju jak najbardziej słuszny !
Góra |
|
GaZiK
|
Napisane: 24.06.2010, 16:19 |
|
|
Ja ze swojej strony chciałbym dodać, że zaraz po zakończeniu części z udziałem dzieci miałem krótką rozmowę z Panem Mirosławem –prezesem AKT. Było to szybkie podsumowanie i sugestie ze strony uczestnika.
Końcowe stwierdzenie prezesa było dla mnie kwintesencją całej imprezy, powiedział, że spodziewał się piknikowego spotkania miłośników marki (czyt.: jazda z podziwianiem krajobrazu) a zobaczył walkę do ostatniej kropli paliwa, wiele aut przygotowanych do sportu i świetnych kierowców.
Jak dla mnie AKT już wie czego może się spodziewać po nas i na pewno czego nam potrzeba
Podziękowania za pomysł należą się głównie mojemu bratu a jednocześnie pilotowi Marcinowi, który był tak pochłonięty pomocą przy imprezie, że PRZEZ NIEGO na drugiej próbie ‘zdobyłem’ dwie taryfy i metę  . Ja tylko podjąłem temat, poczyniłem wstępne ustalenia i zorganizowałem spotkanie PCP z AKT.
Największe podziękowania należą się organizatorom, DZIĘKI za świetną zabawę!!!

|
|
Góra |
|
|