|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 9 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
ToMili
|
Napisane: 12.10.2022, 23:22 |
|
|
Witajcie, Na dniach mam odebrać samochód, a w związku z "dziwnymi" przesunięciami tego terminu już chyba trzeci raz mam pewne wątpliwości czy z autem wszystko będzie ok (kiedyś czytałem o malowaniu auta bo zniszczyli przy rozładunku a sprawa wyszła po latach) W związku z powyższym mam do Was pytanie korzystacie z taki firm eksperckich, które prześwietlą auto przed odbiorem z salonu ? Podobno 25% aut nowych ma skazy i wady podczas takich inspekcji.
|
|
Góra |
|
ChrisR
|
Napisane: 13.10.2022, 9:16 |
|
|
Polecam w restauracji ekspertyzę steku przed konsumpcją, bo może się okazać, że mięso jednak nie jest z Argentyny
|
|
Góra |
|
mufasa
|
Napisane: 13.10.2022, 9:19 |
|
|
|
Góra |
|
ToMili
|
Napisane: 13.10.2022, 11:34 |
|
|
ChrisR napisał(a): Polecam w restauracji ekspertyzę steku przed konsumpcją, bo może się okazać, że mięso jednak nie jest z Argentyny Akurat nie musi być stek na wołowinie z Argentyny, Japońskie Kobe nie jest gorsze
|
|
Góra |
|
Duke
|
Napisane: 13.10.2022, 12:05 |
|
|
mufasa napisał(a): Jakie miasto? Ja korzystam z usług Jacka Balkana, polecam. https://www.olx.pl/d/oferta/sprawdzenie ... wMQUp.htmlO nie i jeszcze raz nie! Niekompetencja pana Polkowskiego, a potem naiwne zaufanie jego opinii jako kogoś niby bardziej doświadczonego kosztowała mnie kilkadziesiąt tysiecy złotych i to co ja wyczułem podczas jazdy testowej z miejsca pasażera on zbywał, później okazało się kosztowną prawdą. Podawał również głupie argumenty, by nie podłączać auta do komputera przed zakupem, gdyby podłączyć możnaby się dowiedzieć o skrajnym zużyciu rozrządu. Po wszystkim musiałem się poszarpać przy pomocy prawnika ze sprzedającym (firma). To jest przykład osoby, która mimo, że robi coś ponad 20lat zupełnie się do tego nie nadaje. Do momentu spotkania go osobiście, miałem o nim dobre zdanie, bo słuchałem w Tok FM jeszcze w podstawówce/gimnazjum jeszcze na początku wieku, czar prysł.
|
|
Góra |
|
mufasa
|
Napisane: 13.10.2022, 21:21 |
|
|
Duke napisał(a): mufasa napisał(a): Jakie miasto? Ja korzystam z usług Jacka Balkana, polecam. https://www.olx.pl/d/oferta/sprawdzenie ... wMQUp.htmlO nie i jeszcze raz nie! Niekompetencja pana Polkowskiego, a potem naiwne zaufanie jego opinii jako kogoś niby bardziej doświadczonego kosztowała mnie kilkadziesiąt tysiecy złotych i to co ja wyczułem podczas jazdy testowej z miejsca pasażera on zbywał, później okazało się kosztowną prawdą. Podawał również głupie argumenty, by nie podłączać auta do komputera przed zakupem, gdyby podłączyć możnaby się dowiedzieć o skrajnym zużyciu rozrządu. Po wszystkim musiałem się poszarpać przy pomocy prawnika ze sprzedającym (firma). To jest przykład osoby, która mimo, że robi coś ponad 20lat zupełnie się do tego nie nadaje. Do momentu spotkania go osobiście, miałem o nim dobre zdanie, bo słuchałem w Tok FM jeszcze w podstawówce/gimnazjum jeszcze na początku wieku, czar prysł. Kim jest pan Polkowski?
|
|
Góra |
|
Duke
|
Napisane: 13.10.2022, 22:09 |
|
|
mufasa napisał(a): Duke napisał(a): mufasa napisał(a): Jakie miasto? Ja korzystam z usług Jacka Balkana, polecam. https://www.olx.pl/d/oferta/sprawdzenie ... wMQUp.htmlO nie i jeszcze raz nie! Niekompetencja pana Polkowskiego, a potem naiwne zaufanie jego opinii jako kogoś niby bardziej doświadczonego kosztowała mnie kilkadziesiąt tysiecy złotych i to co ja wyczułem podczas jazdy testowej z miejsca pasażera on zbywał, później okazało się kosztowną prawdą. Podawał również głupie argumenty, by nie podłączać auta do komputera przed zakupem, gdyby podłączyć możnaby się dowiedzieć o skrajnym zużyciu rozrządu. Po wszystkim musiałem się poszarpać przy pomocy prawnika ze sprzedającym (firma). To jest przykład osoby, która mimo, że robi coś ponad 20lat zupełnie się do tego nie nadaje. Do momentu spotkania go osobiście, miałem o nim dobre zdanie, bo słuchałem w Tok FM jeszcze w podstawówce/gimnazjum jeszcze na początku wieku, czar prysł. Kim jest pan Polkowski? To jego poprzednie nazwisko.
|
|
Góra |
|
wit007
|
Napisane: 14.10.2022, 13:18 |
|
Członek Zarządu PCP |
|
Dołączył: 12.03.2008 Posty: 9172 Lokalizacja: Gdynia/Warszawa
Nr klubowicza: 189
|
Nie tyle poprzednie, co prawdziwe. Balkan to „pseudonim artystyczny”. Z tego powodu nie poleciał na jakąś prezentację, bo miał bilet na nazwisko Balkan
_________________ Witek będzie: chyba 718 było: 964 '91, 944 '85, 924 '85, 996 '02, 997S '09 http://www.komunikado.pl agencja public relations
|
|
Góra |
|
wyszuy
|
Napisane: 15.10.2022, 14:30 |
|
|
Przyznam szczerze, że oglądałem motodziennik z zaciekawieniem i Pan Bałkan całkiem nieźle udawał profesjonalistę, jednak przez przedmówców wygooglowałem tego jaśniepana i wszystko się wyjaśniło
|
|
Góra |
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 9 ] |
|
|