Cytuj:
w necie zanlazłem coś takiego...
http://www.millersoils.pl/catalog/ceny niewiele odbiegają od M1, jestem w szoku...
A ja dzisiaj odwiedziłem firmę PITERTECH z Wieliczki (
www.zmienolej.pl) która sprzedaje produkty m.in.Millers'a i AMSOIL, aby dotknąć i powąchać zanim kupię i oto co od nich wyniosłem
(fotka poniżej)
Jeżeli jesteś Jacku mile zaskoczony cenami Millers'a w porównaniu do innych olejów to mogę Ci powiedzieć , że za np. XFS5W40 jaki kupiłem do 911'tki zapłaciłem 177,65 Brutto, czyli o ok 100PLN mniej niż na tej stronie którą znalazłeś. Jest to cena z 10% rabatu jaki dostałem kupując oleje do trzech samochodów, środki myjące i kilka innych dupereli.
Za 1l tego oleju jest cena 42,75 (po rabacie)
Do 911'tki kupiłem 5l + 4x1l bo akurat takie butelki były na stanie.
Generalnie dużo towaru na półkach, czyli nie taka firma tylko z ofertą handlową .
Właściciel bardzo chętny do pomocy i znający się na rzeczy. Wpadłem na 5 minut aby kupić co potrzebuję i jechać dalej, a zeszło nam się na rozmowie 2h
Firma handluje również filtrami MANN'a. Do prosiaka nie mają na stanie ale zamówiłem cały komplet który będzie pewnie na poniedziałek u mnie.
Jak powymieniam oleje w tych autkach do których kupiłem , to dam znać czy i jakie efekty.