Bardzo dziękuje za przesłaną ofertę. Niestety po ubezpieczeniu auta mam już tylko środki na używane opony:( Dopiero w przyszłym roku planuje zakup nowych - najpewniej w komplecie z felgami 20".
Zgadzam się, że mniejsze felgi są lepsze na zimę, ale zakup 19 razem z oponami byłby droższy, niż kupno samych opon 21. W przyszłym roku zamierzam tak zrobić, a teraz mam budżet tylko na używane opony 21 - mogą byc tylko na 1 sezon.
Dzięki Gumis za możliwość skorzystania z pomocy. Jak coś znajdę z pewnością skontaktuje się.
Nr klubowicza: 078
Przeglądałeś allegro?
Jest sporo kompletów kół do Cayenne - niektóre w bardzo przyzwoitych cenach. Lepiej dołożyć trochę i mieć już docelowe koła niż wydawać $ na półśrodki...
295 na 21 calach na zimę IMHO kompletne nieporozumienie.
Wiem, że 21" na zimę to delikatnie ujmując "kiepski" pomysł:( Niestety zakup porządnych 19" z oponami zimowymi w tym sezonie nie wchodzi w grę. Muszę się zadowolić tymczasowym rozwiązaniem i uznałem, że na 1 zimę kupię używane zimówki 21". Jeżdżę bardzo niewiele - właściwie tylko po centrum Wawy, a na trasę (u mnie stosunkowo rzadko) dysponuję innym autem. Chcę jednak kupic takie opony, żeby chociaż do wiosny dotrwały i zakładam, że 2.5 tys zł wystarczy.
P.S. cayenna kupiłem w poniedziałek i było to dość niespodziewane. Wolne środki, które miałem wrzuciłem w ubezpieczenie:(