|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 3 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
bartekbdg
|
Napisane: 20.10.2017, 20:44 |
|
|
Witam, bardzo proszę forumowiczów o pomoc. Zakupiłem Panamerę GTS z 2013 roku, samochód ma uszkodzony silnik. Autko najprawdopodobniej zassało wodę przez kanały dolotowe podczas jazdy, niestety woda dostała się do kolektora dolotowego i najprawdopodobniej poszła na silnik, nie da się zakręcić manualnie silnikiem. Chciałbym porady forumowiczów i ludzi którzy znają się na takich tematach, poczytałem trochę i grono ludzi poleca auto serwis rykaszewski w kaliszu do tego typu napraw, nie obracam się w kręgu pojazdów porsche dlatego proszę o pomoc i potwierdzenie czy ten serwis jest dobry lub ewentualnie kogo polecacie, ja jestem z bydgoszczy.
|
|
Góra |
|
albi
|
Napisane: 20.10.2017, 22:46 |
|
Nr klubowicza: 387
|
Dużo lepsze notowania wśród klubowiczów PCP mają warsztaty Auto Dusza z Katowic i Porschepana z Raszyna. Chyba warto zaufać sprawdzonym warsztatom, tym bardziej że o Rykaszewskim nie wszyscy wypowiadali się pozytywnie (choć osobiście nie miałem z nim doczynienia)
911 996 3.8 CUP - 1:41.7 911 GT2RS 991.2
|
|
Góra |
|
bartekbdg
|
Napisane: 20.10.2017, 23:14 |
|
|
dzięki za info, poczytam w tym temacie
|