Witam , chcę przywrócić mój system audio do seryjnego , niestety ktoś zrobił taki bajzel w kablach ,że nie mogę dojść ładu . W związku z tym mam dwa pytania ,mianowicie od czego są te dwa wejścia w radiu zaznaczone literką A i B . Dodatkowo jeśli ktoś by posiadał schemat podłączenia radia był bym wdzięczny
Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.
Chodzi o to,że nie wiem co było w serii ,ponieważ kupiłem już ze zmienionym radiem. Gdzie mogę sprawdzić specyfikacje mojego auta? Zakupiłem radio 2din becker z wyswietlaczem , znając życie na początku było radio jedno dinowe, pod materiałem w bagażniku znalazłem koski do wzmaciacza heas 6x40w którego juz zamówiłem. Natomiast, nie ma kabli od zmieniarki. Tak więc nie będzie działać to radio? Na nawigacji mi nie zależy bo to i tak przestarzała technologia. Kolega wyżej jestem z okolic Częsochowy
Czy któryś z kolegów nie będzie czasem dostawał się do radia ? Potrzebował bym zdjęcia wtyczki (A) od wzmacniacza wraz z widocznymi kablami gdyż , moja została odcięta i nie wiem jak to prawidłowo podłączyć . Pomocy....