Start Strona klubowa Kalendarz imprez Sklep Porsche Polska
Nazwa użytkownika Hasło Zapamiętaj mnie Zarejestruj

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Autor Wiadomość
PostNapisane: 17.07.2009, 19:25 

Dziękujemy firmie CARISMA i Jackowi Szycowi za wspaniałą nagrodę jaką wygralismy na ASJP. Nagroda którą był wspaniały pobyt w pięknym i komfortowym apatrtamencie w Hiszpanii na wybrzeżu Costa Blanca została w pełni skonsumowana.

Miła P.Ania odebrała nas z lotniska i dostarczyła na miejsce. Od razu po przyjeździe (2:00 w nocy) postanowiliśmy rozpocząć "pełną kulturę", więc udaliśmy się do barku na plaży który był zaledwie 100m od nas.

Dziś już wiemy że syndrom dnia poprzedniego znosi się w tej temperaturze i wilgotności zdecydowanie trudniej niż w Polsce, choć i u nas bywa cięzko :)

Wspaniałe wrażenia z pobytu dopełniła wyśmienita kolacja na którą zostaliśmy zaproszeni i choć staraliśmy się nie nadużywać gościnności to atmosfeta i potrawy były tak wspaniałe że rachunek był chyba spory :)

Jeszcze raz bardzo dziękujemy a wszystkim innym, którzy wygrają kolejne nagrody i wybierają się w to miejsce polecamy zarezerwować w wypożyczalni samochód od razu przy zakupie biletu na samolot. Wszystkie wypożyczalnie są oblegane a na prośbę o wypożyczenie auta pracownicy wypożyczalni robią wielkie oczy :)

Z powodu braku auta poruszaliśmy się taksówkami ale miało to też pozytywne strony bo nie ucierpiała "pełna kultura" :D

Tytuł: Hiszpania
PostNapisane: 18.07.2009, 21:32 

Nr klubowicza: 008
Myślę że i moj pobyt w Hiszpani będzie niesamowity. Zaplanowałem wyjazd na wrzesień więc może będzie mniej gorąco i łatwiej dochodzić do zdrowia po trudach nocnych. Pozdrawiam wszystkich klubowiczów. :piwo:

Tytuł:
PostNapisane: 18.07.2009, 21:40 

polecam "lot w kosmos" ala bungee tylko w kuli w miejscowości torrevieja.
2 godziny czułem miękkosć w nogach :) mam filmiki ale zajmują po 20 MB :(

Tytuł: Hiszpania
PostNapisane: 19.07.2009, 11:02 

Nr klubowicza: 008
Myślę że skrzystam.

Tytuł:
PostNapisane: 29.07.2009, 12:16 

"Cieszę się z bardzo udanej konsumpcji naszej nagrody! Konsekwencje "pełnej kultury" polecamy leczyć w pozycji leżącej , koniecznie w cieniu plażowego parasola:) W pełni rozumiem Wasze zadowolenie gdyż od kilkunastu lat sprzedając apartamenty w słonecznej Hiszpanii spotykam się z podobnym poziomem "szczęśliwości" u kupujących.
Mamy nadzieję, iż pozostali zwycięzcy również powrócą pełni niezapomnianych wrażeń.
Życząc udanych wakacji, czekamy na gorące relacje pozostałych nagrodzonych kierowców.

Pozdrawiam serdecznie
Jacek Szyc, Carisma"

Tytuł:
PostNapisane: 30.07.2009, 13:54 

Też się bardzo cieszę :D :D :D i myślę a nawet jestem pewien , że następni szczęśliwcy będą równie bardzo zadowoleni :D

Pzdr. :piwo: :headbang:

Tytuł:
PostNapisane: 7.08.2009, 1:29 

czuje , ze w niedziele bede mial szczescie ;-)

Tytuł:
PostNapisane: 7.08.2009, 15:34 

no no i ja :D

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]