Start Strona klubowa Kalendarz imprez Sklep Porsche Polska
Nazwa użytkownika Hasło Zapamiętaj mnie Zarejestruj

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Autor Wiadomość
 Tytuł: Porsche 911 997
PostNapisane: 19.01.2017, 12:54 

Witam,
może ktoś z forumowiczów byłby zainteresowany.
W razie pytań poproszę o telefon.
https://www.otomoto.pl/oferta/porsche-9 ... efd08bf5a2
Pozdrawiam,
Michał

PostNapisane: 19.01.2017, 20:02 

Gdybyś na koniec ubiegłorocznego sezonu wystawił to być może byłbym zainteresowany. Wpadła w łapy 996 na koniec roku, ale życzę powodzenia w sprzedaży. Ładna:)
Którym jesteś właścicielem w Polsce?
Są jakieś zdjęcia kolizyjne, mankamenty, lakier powyżej 1000 mikronów...?
Myślę, że gdybyś go tutaj szczegółowo opisał to ktoś się zdecyduje.

PostNapisane: 20.01.2017, 0:34 

Ok, więc trochę szczegółów. Samochód kupiłem od 3 właściciela który użytkowal go przez 3 ostatnie lata. Wcześniej właścicielem był Pan prowadzący salon samochodow luksusowych w Warszawie (przez rok) natomiast pierwszym w Polsce Pan deweloper (przez 6 lat). Samochód na chwilę obecną jest gotowy do jazdy. W maju wymienione kompletne sprzęgło oraz pompa wody (przy okazji wymienione wszystkie uszczelniacze skrzyni) w salonie autoreduta. Posiadam fakturę na 10 tysiecy złotych. Ja samochód kupiłem w listopadzie. Dolozylem bluetooth i światła led. Na pierwszy ogień poszedł akumulator + wymiana opon. Potem zmieniłem komplet świec oraz osłony termiczne wydechów. W zeszłym tygodniu odebrałem samochód z Porschepana (chciałem żeby został sprawdzony przez fachowców) i tam Panowie zmienili wszystko co wymagalo wymiany tzn. 6 cewek, pasek wielorowkowy ze wszystkimi rolkami, olej w skrzyni oraz drążki kierownicze. Jeżeli chodzi o naprawy blacharskie przed zakupem poprosiłem rzeczoznawce o oględziny i ten (podobnie jak inny z zakładu ubezpieczeń) stwierdził druga warstwę lakieru na prawym przednim błotniku (ok. 180 mikronow) oraz naprawe lakiernicza prawego tylnego błotnika (ok. 200 mikronow, a w jednym z miejsc na samym dole na odcinku 3 cm do 800 mikronow). Ja polakierowalem pokrywę bagażnika ponieważ posiadała drobne opryski. Samochód na dzień dzisiejszy nie wymaga żadnych napraw oraz nakładów finansowych. Auto sprzedaje ponieważ zwolniło mi się trochę środków i chciałbym kupić trochę nowsze 911. W razie pytań pozostaję do dyspozycji szanownych forumowiczów;)

PostNapisane: 20.01.2017, 0:36 

Co ważne, przebieg samochodu jest zgodny z liczbą roboczogodzin silnika.
Kontakt do mnie w treści ogłoszenia.

PostNapisane: 20.01.2017, 22:25 

Nie ukrywam że zależy mi na czasie więc cena jest do dobrej negocjacji:) więcej info przez telefon.

PostNapisane: 1.02.2017, 21:10 

Sprzedany:)

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]