Dołączył: 8.07.2007 Posty: 5185 Lokalizacja: Rawa Mazowiecka/Warszawa
Nr klubowicza: 193
Zerknij jak pasują do podłużnicy, bo przymierzałem do nowej i coś mi lekko nie pasowały. Wiem, że można lekko zmodyfikować, ale nie o to chodzi jak się zamawia "pasujące".
Zerknij jak pasują do podłużnicy, bo przymierzałem do nowej i coś mi lekko nie pasowały. Wiem, że można lekko zmodyfikować, ale nie o to chodzi jak się zamawia "pasujące".
Poradzę sobie Dam znać...
Nie wiem czy zdążę upchnąć belkę w budę przed świętami, żeby zrobić mały update... ...ale jak bym nie zdążył to Życzę wszystkim wesołych świat i szczęśliwego nowego roku!
Jeszcze trochę zabawy z autem mam ale jest szansa na ten rok Jeśli chodzi o oklejanie to chyba firmę swoją będę reklamował i myślałem nad oklejeniem w Q-Service Castrol InterCars plus jakieś akcenty Porsche Club Polska by się tez przydały ...ale na razie do oklejania jeszcze trochę czasu wiec może mi się zmienić koncepcja.