No dobra już z górki. Kończymy wiązkę elektryczną. Jeszcze tylko nowe kubły, szelki, wydech inox z przepustnicą, oklejanie auta, strojenie i kilka kosmetycznych dupereli. Niestety nie dałem rady wyrobić się z autem na Porsche Trasnaxle League ale udało mi się wystartować innym autem Igor w jednym zdaniu nie da się tego opisać, impreza na mega poziomie, odwaliłeś kawał dobrej roboty, zmotywowałeś mnie, żeby gonić z autem na Silesię
Miałem używaną chłodnice w średnim stanie, raczej "poznania by nie przeżyła", chciałem kupić nową w zamienniku ale braki w hurtowniach. Na zamówienie zrobiliśmy całkowicie nową chłodnice w Firmie Rosłaniec Chłodnice https://www.chlodnice.net.pl/ Jak by ktoś miał problem z chłodnicą to polecam firmę, naprawiają stare i dorabiają nowe
W sumie to auto jest gotowe... ale zawieszam wszystkie starty w track dayach w tym roku i buduje Porsche na Dakar Classic, i zbieram na to budżet wiec mam kilka sztuk Porsche do sprzedania Torówką chyba pośmigam sobie w przyszłym roku
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot post attachments in this forum