No dobra, finalnie zrezygnowałem z układu hamulcowego z Porsche 944 S2 i zastosowałem układ hamulcowy z Porsche 951 Turbo Silver Rose. Wleciały nowe przewody hamulcowe metalowe i nowe przewody hamulcowe w oplocie stalowym. Teraz montaż zamków, klamek, szyb bocznych z poliwęglanu z lufcikami i motor idzie na tapetę
Świniak jeszcze nie gotowy, ale korciło mnie żeby pojeździć, więc pojechałem rozdziewiczyć mojego daily dostawczaka. Były by ze 2 dzbanki ale odpadła mi dźwignia zmiany biegów przez co nie ukończyłem jednej próby. Na szczęście szybko udało się naprawić usterkę. Auto nawet daje się pobawić. Silnik (1ZR). Jeszcze w tym sezonie może nim gdzieś jeszcze wystartuje
Adam piękne auto szykujesz ! Idealne do latania po torze .
Bo to do latania tylko po torze Jest mocno odchudzone. Błotniki, maska,nosek, drzwi, zderzaki z laminatu, poliwęglany. Wydmuszka z pełną klatką od Ireco Cały sezon 2023 będę brał nim udział w Classaicuato Cup i Race day we wszystkich eliminacjach. Może na PCP, jak będzie jakaś impreza to też wystartuje. Wiem, że chłopaki z 924.pl chcą ligę transaxli stworzyć, wiec sezon 2023 zapowiada się ciekawie. Tu jak by ktoś o tej lidze chciał poczytać: http://924.pl/forum/viewthread.php?foru ... owstart=20
Dołączył: 10.09.2009 Posty: 5042 Lokalizacja: Warszawa/Poznań
Nr klubowicza: 281
Jest wstępny pomysł by liga transaxli zawitała też na wybranych eliminacjach Pucharu PCP więc jest szansa, że zobaczymy Adama i to auto na imprezie klubowej
Nr klubowicza: 029
AdamWalenda napisał(a):
DW napisał(a):
Adam piękne auto szykujesz ! Idealne do latania po torze .
Bo to do latania tylko po torze Jest mocno odchudzone. Błotniki, maska,nosek, drzwi, zderzaki z laminatu, poliwęglany. Wydmuszka z pełną klatką od Ireco Cały sezon 2023 będę brał nim udział w Classaicuato Cup i Race day we wszystkich eliminacjach. Może na PCP, jak będzie jakaś impreza to też wystartuje. Wiem, że chłopaki z 924.pl chcą ligę transaxli stworzyć, wiec sezon 2023 zapowiada się ciekawie. Tu jak by ktoś o tej lidze chciał poczytać: http://924.pl/forum/viewthread.php?foru ... owstart=20
...kółko odchudzone
Mam nadzieję, że Porsche będzie szybsze od Lotusa ! Szkoda, że to tak długo trwa ( wiem jak to jest ! ), bo ja chyba już skończę przygodę z CACup więc "rękawic nie skrzyżujemy" Będzie Gr3 ? A jak się ma liga "944 cup"? Piękne auta robisz, brawo !
Jest wstępny pomysł by liga transaxli zawitała też na wybranych eliminacjach Pucharu PCP więc jest szansa, że zobaczymy Adama i to auto na imprezie klubowej
może zapłaci składkę
No właśnie muszę... ale sprzedałem moje 3 "jeżdżące" świnki, a pozostałe cztery chwilowo jeszcze nie jeżdżą. Jak któraś będzie jeżdżącą to pojawię się którymś autem na imprezach klubowych obowiązkowo W wolnej chwili zapłacę składkę