No dobra, finalnie zrezygnowałem z układu hamulcowego z Porsche 944 S2 i zastosowałem układ hamulcowy z Porsche 951 Turbo Silver Rose. Wleciały nowe przewody hamulcowe metalowe i nowe przewody hamulcowe w oplocie stalowym. Teraz montaż zamków, klamek, szyb bocznych z poliwęglanu z lufcikami i motor idzie na tapetę
Świniak jeszcze nie gotowy, ale korciło mnie żeby pojeździć, więc pojechałem rozdziewiczyć mojego daily dostawczaka. Były by ze 2 dzbanki ale odpadła mi dźwignia zmiany biegów przez co nie ukończyłem jednej próby. Na szczęście szybko udało się naprawić usterkę. Auto nawet daje się pobawić. Silnik (1ZR). Jeszcze w tym sezonie może nim gdzieś jeszcze wystartuje
Adam piękne auto szykujesz ! Idealne do latania po torze .
Bo to do latania tylko po torze Jest mocno odchudzone. Błotniki, maska,nosek, drzwi, zderzaki z laminatu, poliwęglany. Wydmuszka z pełną klatką od Ireco Cały sezon 2023 będę brał nim udział w Classaicuato Cup i Race day we wszystkich eliminacjach. Może na PCP, jak będzie jakaś impreza to też wystartuje. Wiem, że chłopaki z 924.pl chcą ligę transaxli stworzyć, wiec sezon 2023 zapowiada się ciekawie. Tu jak by ktoś o tej lidze chciał poczytać: http://924.pl/forum/viewthread.php?foru ... owstart=20
Club number: 281
Jest wstępny pomysł by liga transaxli zawitała też na wybranych eliminacjach Pucharu PCP więc jest szansa, że zobaczymy Adama i to auto na imprezie klubowej
Club number: 029
AdamWalenda wrote:
DW wrote:
Adam piękne auto szykujesz ! Idealne do latania po torze .
Bo to do latania tylko po torze Jest mocno odchudzone. Błotniki, maska,nosek, drzwi, zderzaki z laminatu, poliwęglany. Wydmuszka z pełną klatką od Ireco Cały sezon 2023 będę brał nim udział w Classaicuato Cup i Race day we wszystkich eliminacjach. Może na PCP, jak będzie jakaś impreza to też wystartuje. Wiem, że chłopaki z 924.pl chcą ligę transaxli stworzyć, wiec sezon 2023 zapowiada się ciekawie. Tu jak by ktoś o tej lidze chciał poczytać: http://924.pl/forum/viewthread.php?foru ... owstart=20
...kółko odchudzone
Mam nadzieję, że Porsche będzie szybsze od Lotusa ! Szkoda, że to tak długo trwa ( wiem jak to jest ! ), bo ja chyba już skończę przygodę z CACup więc "rękawic nie skrzyżujemy" Będzie Gr3 ? A jak się ma liga "944 cup"? Piękne auta robisz, brawo !
Jest wstępny pomysł by liga transaxli zawitała też na wybranych eliminacjach Pucharu PCP więc jest szansa, że zobaczymy Adama i to auto na imprezie klubowej
może zapłaci składkę
No właśnie muszę... ale sprzedałem moje 3 "jeżdżące" świnki, a pozostałe cztery chwilowo jeszcze nie jeżdżą. Jak któraś będzie jeżdżącą to pojawię się którymś autem na imprezach klubowych obowiązkowo W wolnej chwili zapłacę składkę
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot post attachments in this forum