Witam
Mam do sprzedania Porsche 911 996 cabrio z 2002r w kolorze Yellow speed . Jestem wlascicielem od 2 lat , wczesniej jednym z włascicieli był klubowicz PCP DADI ktory udzielił mi kilku waznych informacji na temat samochodu . Auto miało kilka brakow ktore zostały usuniete , obecnie samochod znajduje sie w niemal idealnym stanie
. Wszyskie szyby orginalne , Radio-CD-DVD firmy JVC , wzmacniacz ALPINE ,
A oto krotki opis tego co zostało zrobione
-Zamontowałem nowy silnik z orginalnym przebiegeim 47tkm (posiadam dokumenty z auta dawcy )
-Została odnowiona i pomalowana cała karoseria (lakier był zniszczony)
-Zamontowałem nowe koła z oponami Pirelli P Zero
-Nowe tarcze i klocki hamulcowe
-Odgrzybiona i napełniona klima
-Uzupełniony olej i skalibrowany dach
-Wymienione wszystkie oleje i płyny
-Przegladniete i poprawione zawieszenie
-Dolne osłony (brak ostatniej-uzupelniony)
-Wymienione zderzaki na orginalne
-Poprawiona i zmieniona tapicerka (boczki tylne sa teraz skorzane )
-Posiadam dokumentacje foto z dnia zakupu i remontu auta na CD
-Obecnie nie wymaga zadnego wkladu finansowego
-Wiecej nie pamietam ale włozyłem mnóstwo czasu i pracy
Auto zrobiłem z mysla pozostawienia dla siebie , ale moje "serce" bije w kierunku 993 i mam juz cabrio w garazu oraz kilka innych 996 dlatego zdecydowałem sie na sprzedaz , poza tym ostatnio kupilem turbo z 2012r i musze zrobic miejsce
. To Porsche było serwisowane min. u Rafała Duszy w Katowicach jak rownież w PorschePana u Michała (stamtąd tez auto trafiło w moje rece ) Z tego co mi wiadomo jest bezwypadkowe , miało jednak jakas szkode "parkingowa" na styku lewych drzwi i blotnika tylnego . Jesli bede jakies pytania chcetnie odpowiem . Moj nr tel. 501451133
Cena 105.000 pln do rozsadnej negocjacji ( jesli sie nie sprzeda pozostanie w garazu )
Serdecznie Zapraszam