Nr klubowicza: 362
Porsche Cyberpunk sprzedany. Pojechał do Hamburga... Ruszam z kolejnym projektem - Porsche Safari Apocalypse Niedługo więcej o projekcie, a tym czasem mały teaser Yeeeaaa!
nr 1 Porsche Safari Fallout miał seryjny motor nr 2 Porsche Safari Cyberpunk był już mocniej podłubany nr 3 Porsche Safari Apocalypse jest już na budzie 944 turbo i mam kilka ciekawych pomysłów, które realizuje... będzie hardcore i upycham 16'' MTki + wyciągarkę i jeszcze parę bajerów
Zeszmacenie Cayenna do taplania to mój kolejny projekt Trochę już oklepany temat takiego Cayenna, może nie w Polsce jeszcze, ale jak mi się jakaś baza trafi to zbuduję
Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.
No dobra, dobrałem opony MTki do karoserii ...Czekam na paczkę Niedługo wrzucę trochę wizualizacji z autem jak będzie docelowo wyglądał. A na zaspokojenie ciekawości... Krótki klip :
Auto jeszcze nie wygląda jak na wizualizacji ale będzie -Zawieszenie przednie gotowe -Układ hamulcowy gotowy -Docelowe koła i opony siedzą -Body wstępnie spasowane, zostały małe korekty przed lakierowaniem karoserii.
Powoli biorę na tapetę temat silnika i lakierowanie karoserii. Została mi jeszcze modyfikacja zawieszenia tył, więc tył pójdzie jeszcze w górę parę cm
Dobra! Auto stało rok i czekało aż znajdę wolny czas, teraz to już będzie z górki W między czasie skończyłem dwa auta Dakar No.3 & Dakar No.4 Zabieram się za No.5 Apocalypse, i No.6 Dakar Rally