Start Strona klubowa Kalendarz imprez Sklep Porsche Polska
Nazwa użytkownika Hasło Zapamiętaj mnie Zarejestruj

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 24 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
PostNapisane: 1.10.2020, 13:33 

trochę mi to przypomina sytuację jak kiedyś jak miałem dużo czasu zaparłem się zeby samodzielnie zrobić chipa do saaba 95 Aero :lol:, mam trochę wiedzy ale jest to raczej wiedza podstawowa, bardziej przydała mi się tutaj znajomość jęz. angielskiego, tydzien grzebania po forach angielskich bo oczywiscie w PL tylko smiechy ze zaraz mi wybuchnie silnik, ze strace miliony monet, a na koniec przylecą ufoludki i mnie porwą za taki szatański pomysł, oczywiscie na tym forum głównie pisali mi tak wlasciciele firm którzy te saaby chipowali :lol: :lol: posiedziałem tydzien w internecie, kupilem jakies kabelki, pierdółki, jedną rzecz pożyczyłem od goscia z forum bo była wymagana i...wgrałem sobie samodzielnie program do auta, wszystko to opisałem i zrobiłem fotki, chyba nawet do dzisiaj jest to na forum saaba i ludzie tego używają, oczywiście na forum byłem znienawidzony bo odkryłem "wiedze tajemną" która była tak tajemna oczywiscie zeby tunerzy zarabiali...ja lubie jak tunerzy zarabiają i zawsze płacę tunerom (to moze mała reklama bo gosciu mi robił 5 ostatnich moich aut i wszystkie jezdzą do dziś i nie kosztuje to majątku Synek Chiptuning pod warszawą) ale w tym akurat przypadku krzykneli mi za program do 14 letniego auta 3 tys. zł i ani złotówki mniej bo to wiedza tajemna :lol: :lol: i się wtedy wkurzyłem i sam to zrobiłem bo 3 tys to 1/4 wartości tego auta... a żeby był dowód oto moja instrukcja
https://www.dropbox.com/s/7ahwxzqzwfttl6r/tuningsaab95%20nowa%20wersja.pdf?dl=0

PostNapisane: 1.10.2020, 14:13 
Członek Zarządu PCP

Nr klubowicza: 189
tafmasterpl napisał(a):
Ja mam iPhona 11 Pro Maks 256 GB i jeszcze telewizor Panasonica za 15,5 tys 65 cali z podswietlaniem FALD 512 stref wygaszania

To może podłącz ten telewizor do Panamery? Skoro taki drogi to chyba potrafi się połączyć i umożliwi kodowanie?

Witek
będzie: chyba 718
było: 964 '91, 944 '85, 924 '85, 996 '02, 997S '09

http://www.komunikado.pl agencja public relations

PostNapisane: 1.10.2020, 17:11 

Nr klubowicza: 583
wit007 napisał(a):
To może podłącz ten telewizor do Panamery? Skoro taki drogi to chyba potrafi się połączyć i umożliwi kodowanie?

Pod który pin w obd podłączyć telewizor żeby diagnozować 911?

Telewizor 65” ... wow... a nie będzie wystawał z panoramixa?

PostNapisane: 1.10.2020, 17:38 

Michał928 twój pierwszy post był dla nas użytkowników tych aut w sedno i na temat. My dobrze wiemy o jakich problemach napisałeś ale ten gość z całego postu wziął do siebie słowa -to nie jest auto dla ciebie - i dlatego tak się zagotował :mrgreen:

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 24 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]