Nareszcie zebrałem się by dołączyć do forum.
Dzięki BARY za wątek z wydarzeniem.
Przyznaję się bez bicia, że podczas wydarzenia ciężko mi było obskoczyć wszystko samemu. Kamil współorganizator - udostępnił miejsce i zrobił wystawę modeli zajmował się swoim tematem, który myślę jak dla wielu jest priorytetem czyli swoim biznesem - wiele z tych modeli tą kąski w branży, które są warte kupę kasy i martwił się o to by nie stracić ich przez chociażby przypadkowe zrzucenie - a chowanie ich za szybą (no my porsche za szybą nie chowamy ale też nie lubimy jak ktoś je dotyka itd).
Ja niestety zostałem sam organizacyjnie i wszystkie obowiązki pozostały na mojej głowie jak wręczenie każdemu upominku, ustawienie aut itd itd...
Faktycznie tutaj polegliśmy dlatego kolejna edycja jest w innej lokalizacji i z ekipą, która da radę!!
Co do głodu - niestety panowie i panie wyjechaliście z tego co widziałem 30min przed tym jak przyjechał catering o czym starałem się każdego informować jednak nie da się wszystkiego samemu obskoczyć.
Co do samej formuły to owszem zależało nam na wystawie i integracji ludzi a nie na objazdówkach. Zależało mi by w jednym miejscu skupić piękne auta i wydaje mi się, że się to udało.
Ciężko dogodzić każdemu ale myślę, że tegoroczna edycja podoła. Planowany jest wieczór integracyjny, wystawa pod stadionem z atrakcjami dla uczestników ale i zwiedzających, trasa turystyczna no i podsumowanie na torze Poznań.
Każdy jest inny i każdy oczekuje innej formuły - wszystkich jednorazowo nie da się zadowolić ale postaram się w tym roku podziałać tak by każdy znalazł coś dla siebie.
Nie jestem w PC ale jestem posiadaczem i wielkim fanem marki PORSCHE dlatego zależy mi na promowaniu marki i łączeniu fanów z całego świata.
PEACE panowie i panie