Start Strona klubowa Kalendarz imprez Sklep Porsche Polska
Nazwa użytkownika Hasło Zapamiętaj mnie Zarejestruj

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Autor Wiadomość
PostNapisane: 7.05.2025, 18:00 

Cześć wszystkim.

Może ktoś z Was spotkał się z ofertą dopasowanych toreb do bagażnika firmy Kjust.
Wysłałem zapytanie do firmy w sprawie toreb do 996 4s - w ofercie nie posiadają, ale chętnie wykonali by pomiary by mieć w ofercie / móc wykonać torby dopasowane do bagażnika 996. Wspomniałem również o torbach do wnętrza - wiem są dostępne walizki dopasowane do tylnej półki i foteli z tyłu, ale ich design mi nie odpowiada, do tego sztywna walizka jest wg mnie trochę problematyczna z wkładaniem do auta.
Torby Kjust są miękkie, ale z kółeczkami i wysuwanymi rączkami do transportu ( oczywiście zależnie od modelu).

Idąc do sedna - firma jest z Krakowa (trochę daleko dla mnie na przejażdżkę na "przymiarkę". Oczywiście gdybym miał w planach wyjazd w tamtym kierunku - nie było by problemu - jednak w najbliższym czasie nie widzę na horyzoncie wyjazdu w okolice Krakowa), i pytanie, czy ktoś z forum , posiadający 996.2 4s (chyba 996 4 - będzie miało ten sam bagażnik ? , bo C2 chyba ma większy - brak napędu) miał by czas i chęci, żeby podjechać ze swoim autem do firmy udostępnić auto do pomiarów ?

Pozdrawiam

Michał

PostNapisane: 7.05.2025, 22:58 

Nr klubowicza: 831
Cześć Michał,
1/ Ja torby do bagażnika zamawiałem z Holandii z firmy car bags i jestem zadowolony:
https://www.car-bags.com/index.php?opti ... temid=3349

2/ mogę podjechać na pomiar. Mam 996.2 C2 (tył napęd)

Przemek
40 years of 911 No. 0719

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]