Witam serdecznie wszystkich forumowiczów.
Od lat interesuję się motoryzacją, a jak wiadomo marka Porsche ma w niej wyjątkowe miejsce.
Ostatnie lata to głównie praca, ale dzięki temu powoli dojrzewam do kupna pierwszego 'sportowego' samochodu, są również ku temu środki.
Mimo wszystko jak każdy mam dylematy. Nowe/używane, starsze modele / nowsze modele. Docelowo będzie to 3 samochód w rodzinie, ale chciał bym użytkować go na co dzień. Jak przed każda poważniejszą inwestycją warto zbadać trochę rynek, pozbierać informacji, tak więc najpierw jako anonimowy czytelnik a teraz użytkownik tego forum przedstawiam się
Na co dzień użytkuję samochody marki audi. Interesuję się również motocyklami, sam jeżdżę a dodatkowo od 3 lat składam cafe racer'a marzeń.
Wracając do tematu samochodów. Moim marzeniem jest 911. Rozglądam się i analizuję za i przeciw. Wiem ,że nie jest to odpowiedni dział więc pytania odnośnie poszczególnych ofert zadam w odpowiednim wątku.
Wczoraj byłem na targach w Krakowie i nowy boxter S namieszał sporo w mojej głowie
tak wiec sytuacja jest dynamiczna. Myślę ,że z pomocą koleżanek i kolegów z forum rozwiejemy wspólnie wszystkie dylematy i spotkamy się na drodze.
Pozdrawiam