Cześć, Wieloletni fan i użytkownik szwedzkiej motoryzacji, posiadacz starego saaba, wita fanów porsche. Jestem obecnie oczekującym na zamówionsgo caymana i w czasie oczekiwania, nieco na kredyt, chcę do Was dołączyć.
Sercem jestem bliżej starej motoryzacji- bez pseudo- ekologii, prądu i innych nowości. Doświadczeniem zakotwiczony w saabach, volvo, ale z epizodami vw, bmw, mercedes, nawet citroen. Przygody krótkie zaliczone za kierownica corvette, cayman gt4, a45s, boxter, yaris gr, mustanga 5.0, supry. Przelatany tor Modlin na clio.
Cześć Cayman - dobry wybór. Czytałem że masz małe przejścia z zamówieniem. Powodzenia w tym zakresie. Jak to się czasy zmieniły że trudniej było kupić dobrze auto używane a teraz zdecydowanie trudniej kupić nowe...
Serdecznie dziękuję. Rzeczywiście- świat zamówień moto stanął na głowie. Każde czasy mają jakiś swój urok. Może kiedyś te nieliczne roczniki 2022, 2023 będą więcej warte:)