Witam wszystkich miłośników Porsche,
Jestem od niedawna właścicielem pięknego i w pełni spełniającego moje oczekiwania Macana S Diesel. W miarę nabywania wiedzy i doświadczenia mam nadzieję dzielić się z innymi
Pozdrawiam.
Na razie widzę same zalety, zresztą Macan skonfigurowany jest do moich potrzeb, czyli od czasu do czasu zjazd z asfaltu w umiarkowany teren. Mam więc pneumatyczne zawieszenie z PASM, Sport Chrono, stalowe osłony przód/tył oraz takie opcje jak PCM z modułem nawigacji, ACC z funkcją PAS, czujniki parkowania przód/tył z kamerą cofania, system BOSE i inne.
Jazda w tej konfiguracji na każdej nawierzchni jest fenomenalna. Na razie nawet jeszcze nie próbowałem nawet trybu Sport nie mówiąc już o Sport Plus z 6,1 sek do 100 km.
Małe minusy: brakuje trochę dodatkowych schowków np. pod siedzeniami przednimi standartowych foteli i trochę dziwne, że PCM nie ma polskiego menu.
Nie, to jest Agate Grey, zresztą kolor, który też mi się podoba i wybrałbym go na drugim miejscu. Wybrałem standartowe proste felgi, które mi się podobają, ale zauważyłem, że niełatwo się je czyści. Nie jestem dobry w robieniu i zamieszczaniu zdjęć.