Start Strona klubowa Kalendarz imprez Sklep Porsche Polska
Nazwa użytkownika Hasło Zapamiętaj mnie Zarejestruj

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Autor Wiadomość
PostNapisane: 13.05.2011, 12:31 

Witajcie!

Własnego Porsche nie mam, i (obym się mylił) jeszcze przez kilka(naście) lat mieć nie będę. Jednakże, z racji faktu, że to jest właśnie mój ukochany "egzotyk", a przede wszystkim - potrzebuję informacji do mojego nowego Projektu (moim hobby są opowiadania motoryzacyjne) będę miał przyjemność pisywać na Forum :)

Osoby chętne do wspomożenia mnie w tym nowym Projekcie - czyli każdy, kto zechce podzielić się z laikiem tajnikami jazdy Porsche (każdym Porsche!), ciekawostkami, "zagwozdkami" technicznymi - zapraszam do działu "Porsche".
Tam też wyjaśnię zainteresowanym, o co w tym całym "Projekcie" chodzi :lol:

Pozdrawiam, BelegUS, autor "Za Zakrętem".

Tytuł:
PostNapisane: 13.05.2011, 12:41 

Nr klubowicza: 164
Przyjedź na zlot to pokażemy ci tajniki jazdy Porsche
Od pisania o nich będziesz ty :-)

Jurek

Tytuł:
PostNapisane: 13.05.2011, 12:56 

OMG :shock:
"Dwie kobiety, wielkie emocje, wspomnienia i współczesna Rosja w tle.Kilka lat ogromnego bólu i wspomnień. Wcześniej na wielu rzeczach im zależało, widziały, jak dookoła toczyło się życie. Anna i Irina – główne bohaterki powieści „Za zakrętem” – przeżyły dramat utraty ..."

;)

Tytuł:
PostNapisane: 13.05.2011, 13:00 

Jasmin napisał(a):
Przyjedź na zlot to pokażemy ci tajniki jazdy Porsche
Od pisania o nich będziesz ty :-)

Będę zaszczycony, i jak tylko uda mi się tam dostać (a teraz czekają mnie najdłuższe wakacje w życiu - Liceum skończyłem ^^) - zrobię wszystko, żeby tam być :lol: Tylko nie zabijcie, bo przyjadę najpewniej małym, liliowym Subaru Mamuśki :oops:

Daryon944 napisał(a):
OMG :shock:
"Dwie kobiety, wielkie emocje, wspomnienia i współczesna Rosja w tle.Kilka lat ogromnego bólu i wspomnień. Wcześniej na wielu rzeczach im zależało, widziały, jak dookoła toczyło się życie. Anna i Irina – główne bohaterki powieści „Za zakrętem” – przeżyły dramat utraty ..."

;)

To nie ta bajka :P Za mało aut, seksu i rozpierduchy jak na mój gust ^^
To "moje Za Zakrętem" - zresztą, żadna wybitna czy nawet profesjonalna literatura - dostępne jest "za friko" (to projekt z pasji, hobbystyczny ^^) tutaj:
http://www.zazakretem.vot.pl :)

Tytuł:
PostNapisane: 13.05.2011, 13:02 

:D
Aaaa.... już wszystko jasne.

Jasmin ma rację, niuansy prowadzenia Porsche najlepiej poznasz w czasie jazdy nawet jako pasażer i z bezpośrednich rozmów. Zapraszamy na nasze spotkania - najbliższe to Dzień Dziecka w Tomaszowie Mazowieckim oraz ASJP w Poznaniu.

Tytuł:
PostNapisane: 13.05.2011, 13:09 

Daryon944 napisał(a):
:D
Aaaa.... już wszystko jasne.

Jasmin ma rację, niuansy prowadzenia Porsche najlepiej poznasz w czasie jazdy nawet jako pasażer i z bezpośrednich rozmów. Zapraszamy na nasze spotkania - najbliższe to Dzień Dziecka w Tomaszowie Mazowieckim oraz ASJP w Poznaniu.

Czyli czas urabiać rodzinkę na wycieczkę do Poznania :lol:

Wątek dotyczący już stricte mojego "Za Zakrętem" i Projektu dotyczącego Porsche:
http://porscheclub.home.pl/forum/viewtopic.php?t=5890

Chociaż... co innego czytać o jeździe, co innego czuć na własnej skórze :P
Mam nadzieję, że mi się uda wyrwać do Poznania z mojego dalekiego Podbeskidzia :D

Tytuł:
PostNapisane: 13.05.2011, 21:50 

Bliżej masz do Tomaszowa na Dzień Dziecka - emocje takie same, a dodatkowo możesz zebrać wrażenia od naszych małych pasażerów ;)...chociaż Wooow, Achh, Jejuuuuu, Ochhhhh... słabo wyglądają w opowiadaniu ;)

Tytuł:
PostNapisane: 14.05.2011, 10:50 

Daryon944 napisał(a):
Bliżej masz do Tomaszowa na Dzień Dziecka - emocje takie same, a dodatkowo możesz zebrać wrażenia od naszych małych pasażerów ;)...chociaż Wooow, Achh, Jejuuuuu, Ochhhhh... słabo wyglądają w opowiadaniu ;)

"Wooow, Achh, Jejuuu i Ochhhh" to by były podejrzewam również moje komentarze i opinie po przejażdżce :P

Mam nadzieję, że mi się uda do któregoś z tych miejsc wyrwać :)

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]