Witam wszystkich!
Nazywam się Arnold, mam 21 lat (No dobra zaraz 22
) i pochodzę z Bydgoszczy.
Od kilku dni jestem posiadaczem Cayenne 955 z 2005 roku z silnikiem 3.2 - auto podobało mi się już w czasach chodzenia z tornistrem
Po kilku poprzednich samochodach (Golf GTI, Lexus IS, Civic TypeR, Impreza WRX) w końcu mogłem pozwolić sobie na zakup Cayenne.
Auto jak na razie sprawuje się świetnie, udało się upolować salonową sztukę w idealnym stanie z przebiegiem 144kkm i książka serwisowa prowadzona do końca w ASO. Celowo wybrałem silnik 3.2 z gazem, bo z tego co czytałem jest najbardziej bezawaryjny i najtańszy w serwisowaniu, które jeszcze mnie przeraża ale mam nadzieje ze nie będzie dużo wydatków
Mimo wieku, obiecuje ze auto traktuje z należytym szacunkiem, wizualnie dbam lepiej niż o siebie i nie wsadzę 26" chromów tylko wszystkie ewentualne modyfikacje będą przeprowadzone ze smakiem
Na razie auto posiada oryginalne 20" i pierwszymi modyfikacjami będą dystanse oraz regulowane drążki do pneumatyki.
Jeszcze nie zapoznałem się z wszystkimi działami na forum, ale jeśli jest tu takowy od prezentowania swoich pojazdów na pewno założę temat