Mam pytanie. Czy może ktoś was wie jak się uzupełnia olej w siłowniku od tylnego spoilera? Rozebrałem tylna klapę i po dostaniu się do niego nie widać, żadnego otworu przez który można by dolać olej.
Jak najbardziej jestvtaka możliwość , i jest tonprocedura opisana porsche , najczęstszym objawem jest pocenie sie w dolnej czesci zbiorniczkiem sroby a pod nią miedziana podkładka w cięższych przypadkach jest tam poprostu wyciek , spoiler albo nie wychodzi cały albo otwiera sie krzywo , zbiorniczki sie demnotuje i dopełnia , powinni ci to zrobić w Aso a juz napewno w warsztatach speclizowanych w porsche
od lat mam ten sam problem ale jak się pojawił nikt za bardzo nie wiedział co z tym zrobić. Jak znajdziesz warsztat w Warszawie to daj znac. Sam chętnie zreperuje po od lat jeżdżę z podniesionym spojlerem i wygląda to jakbym non stop sie ścigał
Dzięki za namiary. W ojcowym już widzę, że od spodu 'zatyczki' kolumn są zapocone. Krzywego wypustu jeszcze nie widziałem, ale raz na jakiś czas przy podnoszeniu zapala się kontrolka na zegarach. BTW - Tromer: u Michała w Raszynie? Albo PCW?