Dołączył: 8.03.2007 Posty: 3367 Lokalizacja: sercem i ciałem - poznań
Nr klubowicza: 075
że rzecz się miała na hungaroringu gościa zdyskfalifikowali ...nasi sędziwie dopuszczają do takich nieodpowiedzialnych zachowań i dzieje śię jak się dzieje w kia picanto i w ceed ...rosną kaskaderzy
Nr klubowicza: 068
Tak Radek wyrasta na b. szybkiego zawodnika !!! Gratuluje !!!
Dopracowany profesjonalnie sprzet - duzy postep w technice jazdy i jeszcze ten trzeci czynik
w Ceed startowalem raz w zastepstwie - mieszane uczucia. Auto fajne ale zawodnicy... Na malej patelni zobaczylem czerwono flage - jade swoim tempem i raptem jeeeb !! Pod walem dostaje strzala w plecy
II wyscig dojscie do slawinksiego koles urywa mi tylne kolo - zero hamowania
obawiam sie, ze tak dlugo jezeli nie bedzie wykluczen z nastepnego wyscigu (czy walisz kogos masz dyskwalifikacje + zakaz startu w wyscigu nastepnym) to takie sytuacje beda norma...
Bezradnosc Adama Potockiego... wspolorganizatora...
a szkoda bo seria b fajna - nie liczac kosztu opon...
Rallycross nie wyścigi... Sędziowie powinni eliminować zawodników, którzy tak bezmyślnie zagrażają innym! (odbierać licencje, czy cuś... )
Współczucie dla Radka i powodzenia w dalszych startach.
widziałem już kilka startów Kii i muszę powiedzieć, że większość tych kierowców chyba nie potrafi jeździć - pierwszy zakręt i średnio wypada od 2-4 aut. ciekawi mnie rodzaj wyścigu, gdzie często zdarza się, że do mety dojeżdża niewielu... ?
brak mi komentarza na zawodnika ktory go tracil......
Radek swoja droga jest za wysoki stad problem ze srodkiem ciezkosci auta.....zarcik.
szczescie ze nic mu sie nie stalo.