kubibubi napisał(a):
Witam wszystkich , za dwa tygodnie rozpoczynam z moim zaprzyjaźnionym warsztatem odbudowę mojego silnik. Będą napewno pojawiały się wszelakie pytania w trakcie i będę je zadawał. Ale już teraz chciałem zapytać, gdzie kupujecie te czesci, które trzeba kupić z oryginału? ASO czy jakiś zewnętrzny sklep. I gdzie można liczyć na dobre ceny?
KubA
Skąd jesteś? Znam sklep motoryzacyjny, w którym za ladą cały czas siedzi właściciel pełen pasji do motoryzacji i zawsze z chęcią poszukuje najlepszych opcji zakupowych dla klientów. Ma dojścia do części do marek premium, zarówno oryginały jak i zamienniki. Dla przykładu ostatnio załatwił komuś tarcze do Maserati, niedostępne w PL, gdzie klient mógł liczyć na oszczędności liczone w tysiącach. Jak się okaże, że ma on daną część, ale w ASO wychodzi taniej, to nic na siłę nie wciska, tylko doradza, żeby wtedy do ASO się udać. Piszę o nim tak ciepło, bo już nie raz mi pomógł.
Pytałem skąd jesteś, bo zawsze lepiej by było podjechać do jego sklepu na kawę i pogadać w cztery oczy, ale oczywiście numer telefonu jest, wysyłka też nie jest problemem.
Jeśli jesteś zainteresowany kontaktem, to napisz mi PW, nie chcę chamsko reklamować kogoś tu publicznie na forum.