Start Strona klubowa Kalendarz imprez Sklep Porsche Polska
Nazwa użytkownika Hasło Zapamiętaj mnie Zarejestruj

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Autor Wiadomość
PostNapisane: 13.02.2023, 18:41 

Witam wszystkich , za dwa tygodnie rozpoczynam z moim zaprzyjaźnionym warsztatem odbudowę mojego silnik. Będą napewno pojawiały się wszelakie pytania w trakcie i będę je zadawał. Ale już teraz chciałem zapytać, gdzie kupujecie te czesci, które trzeba kupić z oryginału? ASO czy jakiś zewnętrzny sklep. I gdzie można liczyć na dobre ceny?
KubA

PostNapisane: 14.02.2023, 14:38 

kubibubi napisał(a):
Witam wszystkich , za dwa tygodnie rozpoczynam z moim zaprzyjaźnionym warsztatem odbudowę mojego silnik. Będą napewno pojawiały się wszelakie pytania w trakcie i będę je zadawał. Ale już teraz chciałem zapytać, gdzie kupujecie te czesci, które trzeba kupić z oryginału? ASO czy jakiś zewnętrzny sklep. I gdzie można liczyć na dobre ceny?
KubA

Skąd jesteś? Znam sklep motoryzacyjny, w którym za ladą cały czas siedzi właściciel pełen pasji do motoryzacji i zawsze z chęcią poszukuje najlepszych opcji zakupowych dla klientów. Ma dojścia do części do marek premium, zarówno oryginały jak i zamienniki. Dla przykładu ostatnio załatwił komuś tarcze do Maserati, niedostępne w PL, gdzie klient mógł liczyć na oszczędności liczone w tysiącach. Jak się okaże, że ma on daną część, ale w ASO wychodzi taniej, to nic na siłę nie wciska, tylko doradza, żeby wtedy do ASO się udać. Piszę o nim tak ciepło, bo już nie raz mi pomógł.

Pytałem skąd jesteś, bo zawsze lepiej by było podjechać do jego sklepu na kawę i pogadać w cztery oczy, ale oczywiście numer telefonu jest, wysyłka też nie jest problemem.

Jeśli jesteś zainteresowany kontaktem, to napisz mi PW, nie chcę chamsko reklamować kogoś tu publicznie na forum.

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]