Start Strona klubowa Kalendarz imprez Sklep Porsche Polska
Nazwa użytkownika Hasło Zapamiętaj mnie Zarejestruj

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Autor Wiadomość
PostNapisane: 9.02.2017, 0:35 

Cześć

Oj długo się biłem z myślami czy sprzedawać carrerke ale nie ma komu jeździć i jednak się zdecydowałem .
911 993 carrera 2 manual 1995r US od pierwszego roku w PL sprowadzona na mienie przesiedleńcze,bezwypadkowa,masa dokumentów łącznie z fotkami z importu
W moich rękach już 5 albo 6 lat wcześniej Yoshi który dał nowy lakier (milion fotek)
Pełny serwis Porsche Radwański
Nowe wahacze DE , amortyzatory i hamulce
Wszystko absolutnie sprawne ,po serwisie na jesień 2016 (Radwański)
Przebieg 299tys i jeszcze dwa razy tyle zrobi
Silnik,skrzynia i wszystkie podzespoły w super stanie
Sportowy ale nie za głośny wydech MGmotorsport
Wnętrze bardzo ładne bez zniszczeń wyraźnych
Jeśli ktoś z Was szuka pewnego auta z manualem w którym wszystko działa i nie ma rdzy a autko świetnie wygląda to zapraszam bo jeszcze nigdzie nie ogłaszam.
I jeszcze cena 210tys

PostNapisane: 9.02.2017, 0:46 

Obrazek

PostNapisane: 9.02.2017, 7:39 

Hej, a jednak... Kuba mówił że rozważacie sprzedaż tej sztuki, szkoda bo ładnie prezentowała się na osiedlu :) Zresztą to częściowo jej wina (tej sztuki) że kupiłem swojego prosiaka... oj mocno zazdrościłem :)

Jako osoba postronna mogę potwierdzić, że autko bardzo fajnie jeździ i wygląda, a nowy właściciel będzie miał dużo z tego auta radości (ja bym miał).

PostNapisane: 21.02.2017, 11:57 

Panowie i Panie do końca miesiąca cena 190tys
Potem wystawiam w DE

PostNapisane: 21.02.2017, 19:21 

Z tym przebiegiem, us wersją i lakierowanym całym autem będziesz miał problem w Niemczech nawet przy tej cenie 190tys.. na ponad 600 sztuk wystawionych na mobile de bedziesz mial najwyzszy przebieg a cena będzie w przeciętnym zakresie..

PostNapisane: 22.02.2017, 9:47 

Jeżeli weźmiemy czysto katalogowe dane i portalowe to może ,ale nie widziałeś mojego auta i nie znasz jego stanu a przy nawet albo zwłaszcza Porsche stan ma zajebisty wpływ na cenę
Moje auto nie ma usterek ani rdzy,od spodu wygląda jakby miał do 100 przebiegu i nie można go porównywać z autami z dolnej półki cenowej bo zazwyczaj są one powypadkowe i mają usterek za min kilka zer euro .
Wiem co mówię bo nie jest to moje jedyne auto a zanim je kupiłem to obejrzałem trochę....na szczęście jestem w tej doskonałej sytuacji że nic nie muszę :D

PostNapisane: 22.02.2017, 11:08 

Jasne, podaje Ci tylko z perspektywy kupującego Niemca - do wyboru za 45-50 tys EUR ma auta w Niemczech, z przebiegiem przeciętnym, kontra auto od Polaka w Polsce importowane z USA, z wysokim przebiegiem, i kosztujące tyle samo albo więcej.. Sporo z Japonii z niskimi przebiegami w podobnych cenach reklamowanych też jako igiełki, nawet Kimbex się wystawia na mobile w tych granicach z jakimś automatem ale za to ponad 2x niższym przebiegiem.. Będziesz się musiał mocno napocić, żeby skusić Niemca na obejrzenie na żywo.. chyba jednak prościej sprzedać w Polsce komuś, kto je tu znajdzie i będzie wiedział kto i co sprzedaje..

PostNapisane: 26.02.2017, 11:07 

Nieaktualne. Zostawiam

PostNapisane: 26.02.2017, 13:05 
Członek Zarządu PCP

Nr klubowicza: 189
Wiesz, że zawsze możesz liczyć na kolegów z klubu - chętnie pojeżdżę żeby się wóz nie zastał

Witek
będzie: chyba 718
było: 964 '91, 944 '85, 924 '85, 996 '02, 997S '09

http://www.komunikado.pl agencja public relations

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]