Start Strona klubowa Kalendarz imprez Sklep Porsche Polska
Nazwa użytkownika Hasło Zapamiętaj mnie Zarejestruj

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 45 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 10.05.2012, 0:26 

Michal4444 napisał(a):
Po sprzedazy 911 kupilem 124 E320 coupe na getragu ,ciagnolem to auto z austri kosztowalo 13tys+oplaty+odemnie tarcze/klocki zimmerman przod tyl/felgi AMG 17'' orgainalene,nowe swiece,plyny,paski no i po pol roku stwierdzilem ze po odpracowaniu inwestycji dla ktorej musialem sprzedac 993 czas na 944 turbo.
Mercedes sprzedawal sie za 8 miesiecy wkoncu 2 dni przed koncem ubezpieczenia majac juz ukochane porsche w garazu sprzedalem mercedesa za 9000zl z czego 900zl zabral komis...

Jeżeli twoje coupe było w ciemnobeżowym(?) kolorze w czarnych skórach to dzwoniłem do Ciebie, ale niestety za późno.
Od dłuższego czasu szukam ładnego 124 (jakoś tak mnie naszło) ;) najchętniej 500E ew. E500 lub ładne cabrio E320, ale w naszym kraju to nie najłatwiejsze zadanie...

Sorry za OT, ale gdyby ktoś słyszał o ładnym, bezwypadkowym "klinie" please let me know. :)

Tytuł:
PostNapisane: 10.05.2012, 6:18 

911Bart napisał(a):
Michal4444 napisał(a):
Po sprzedazy 911 kupilem 124 E320 coupe na getragu ,ciagnolem to auto z austri kosztowalo 13tys+oplaty+odemnie tarcze/klocki zimmerman przod tyl/felgi AMG 17'' orgainalene,nowe swiece,plyny,paski no i po pol roku stwierdzilem ze po odpracowaniu inwestycji dla ktorej musialem sprzedac 993 czas na 944 turbo.
Mercedes sprzedawal sie za 8 miesiecy wkoncu 2 dni przed koncem ubezpieczenia majac juz ukochane porsche w garazu sprzedalem mercedesa za 9000zl z czego 900zl zabral komis...

Jeżeli twoje coupe było w ciemnobeżowym(?) kolorze w czarnych skórach to dzwoniłem do Ciebie, ale niestety za późno.
Od dłuższego czasu szukam ładnego 124 (jakoś tak mnie naszło) ;) najchętniej 500E ew. E500 lub ładne cabrio E320, ale w naszym kraju to nie najłatwiejsze zadanie...

Sorry za OT, ale gdyby ktoś słyszał o ładnym, bezwypadkowym "klinie" please let me know. :)

Polecam też 190 EVO ............

Tytuł:
PostNapisane: 3.07.2012, 0:39 

Koledzy, zdecydowałem się obniżyć cenę sprzedaży swojej 911 na 149'000 zł.
Dla przypomnienia: 997S, manual, czarny, 2006, import prywatny z USA, bezwypadek i czysta i jasna przeszłość. Ostatnio auto zostało przejrzane w ASO Warszawa pod kątem ewentualnego zakupu i mam kolejny aktualny raport potwierdzający super stan. Zapraszam.

Tytuł:
PostNapisane: 3.07.2012, 6:45 

Teraz to pójdzie, fajny egzemplarz!
Powodzenia!

Tytuł:
PostNapisane: 3.07.2012, 8:27 

Sorry za OT, ale gdyby ktoś słyszał o ładnym, bezwypadkowym "klinie" please let me know. :)[/quote]

To nie to autko, ale wiem o ktore chodzi, E 500 fantastyczna sprawa szkoda ze nie bylo robione w qp jesli chodzi o 124 moze szukac pomocy na 124coupe.pl .Krajowe srebrne E500 pojawiajace sie w oglosszeniach to zlom zebys czasem o nim nie myslal stal nawet u ojca w warsztacie.190 EVO zupelnie inne auto zupelnie inne koszty wrecz porownywalne do oldtimerow Porsche za to: 2.3/2.5-16v z silnikami robionymi z crosworthem warto sie zainteresowac w rozsadnej kasie.No ale do jazdy tego typu bart ma porsche a od E500 oczekuje sie chyba troszeczke czego innego.

PZdr

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 45 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]