porsche napisał(a):
Jak się sprawuje i ile nim już natłukłeś kilometrów?
Jezdze nim troche ponad półtorej roku.
Generalnie sprawuje sie bardzo dobrze - przebierg ma nieduży bo mało jezdze - ma 18 tys.
Były drobniutkie problemy, to co mi sie z nim działo przez półtorej roku to:
1. Po odbiorze samochodu od dilera po 2 dniach padł mi wzmacniacz (Bose) i musiałem czekac ok 10 dni az z niemiec przyjedzie nowy.
2. Miałem ze 2-3 razy naciagana linke recznego - wiem ze porsche tak ma ze na początku zaciagania recznego ma luz a łapie dopiero "na górze" ale u mnie mimo wszystko sie poluzował. Po ostatnim naciagnieciu jest OK
3. W tylnych swiatłach sa po dwie zarówki - w ostatnim miesiacu w jednym kloszu cos mi padło bo swieciło tylko po 1 zarowce. Myslałem ze to żarówki padły - pojechałem na serwis - sprawdzili i okazało sie ze cos sie tylko poluzowało. Oczywisciwe bezpłatnie poprawili.
Zamówiłem sobie takze do caymnaa pokrowiec - i powiem wam że jak sie nie trzyma samochodu w garażu to jest to swietna rzecz.
Jestem bardzo z niego zadowolony - samochód nie nagrzewa sie jak stoji w słoncu (pokrowiec jest srebrny i odbija promienie) a po umyciu i wywoskowaniu jak sie po skończonej jeździe go przykryje to naprawde czysciutki jest bardzo długo (czesto nawet przez 10-14 dni wyglada jak swiezo po nawoskowaniu). A dodatkowo czas załozenie pokrowaca na samochód to moment - mierzyłem i ok 1,5 minuty !!
Średnie spalanie tez ma całkiem dobre 11L/100km