Start Strona klubowa Kalendarz imprez Sklep Porsche Polska
Nazwa użytkownika Hasło Zapamiętaj mnie Zarejestruj

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 67 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 22.12.2012, 23:27 

Również dziękuję wszystkim za miłe spotkanie. Mam nadzieje takich spotkań jak dzisiaj czy ten który był organizowany przez Alexandra na wiosnę będzie na śląsku więcej :)

Pozdrawiam i wesołych świąt

mrkp1

Tytuł:
PostNapisane: 22.12.2012, 23:50 

Jest plan (na razie niejawny :lol: ), by na wiosnę zgonić nas wszystkich w fajne miejsce w górach - na weekend - z rodzinkami i przejażdżką, coś jak było w Bieszczadach (niezapomniane, dzięki Długi !).

Tak więc - byle do wiosny

:lol: :lol:

Tytuł: :)
PostNapisane: 22.12.2012, 23:57 

Rownież wszystkim dziękuje za spotkanie i do zobaczenia na kartach mam nadzieje ze pomysł wypali;)

Wesołych Świąt!

Tytuł:
PostNapisane: 23.12.2012, 0:44 

Nr klubowicza: 143
I z mojej strony potwierdzam że takie spotkania mają sens - dzieki za fajną atmosferę i do zobaczenia wiosną :)
Wesołych świąt i fajnego skoku do nowego roku !

P.S.
Jak wyjeżdzałem Panamerą to para młoda lub raczej kierowca ustąpił mi grzecznie miejsca w bramie bym mógł pierwszy przejechać i podniósł :thumbup:
Jest repekt przed Porsche ... nie jeden pomyślał jak to kiedyś w piosence było ..... "zamienie gorsze na Porsche " :)

www.911classic.pl zawsze piękne 911 :)

Krzysztof

Tytuł:
PostNapisane: 23.12.2012, 1:48 

Kurka wodna Krzysiek TY to już lepiej nic nie zamieniaj , skoncentruj się na tym torze i ....

Beacie oczywiście :-)

no i dlaczego wiosna ? dopiero ?

przecież Alex mówił o styczniu przed piętnastym po później go nie ma z miesiąc co najmniej ...

Mariusz już zapłacił za Leda do ogrodów w bonusie dokupił grilla PD i przecież pisał, ze to rdzewka wiec trza go szybko używać :-)

więc o "trzym" My i w ogóle ;-)

Tytuł:
PostNapisane: 23.12.2012, 11:44 

Jacku, no tak... jeśli żona to tylko z rozdzielnością ! :D

No i właśnie szkoda czekać do wiosny, ja najchętniej chciałbym mieć spotkanie na jakimś zaśnieżonym, dużym ubitym obszarze, żeby np spędzić caaały dzień w poślizgu :D

Życzę wszystkim wesołych, zdrowych Świąt ! Do następnego :)

Tytuł:
PostNapisane: 23.12.2012, 23:26 

I ja się przyłączam do podziękowań. Takie kilkunastoporchakowe zloty mają swój niezapomniany klimat gdzie nikt się nie gubi w tłumie z każdym zamieni się choć kilka zdań. Miejsce wybrane idealnie warto by pożną wiosną powtórzyć przy grillu i.......cygarze.Co prawda tam w barze były cygara ale raczej wewnątrz palić bym się nie odważył.(((-:

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 67 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]