Witajcie Przyjaciele!
Ostanito gdzies przewinal sie ten temat, bylo wiele pytan jak wyglada urzadzenie, jak jakosc itd.
Moja Porsche jest calkowicie klasyczne, tak jak wyjechalo z fabryki, ale TEN bajer to jedyne co chcialem do siebie kupic. Zamowilem za zaledwie 99zl z allegro, wyjatkowo paczka byla za 2 dni, a nie 2 tygodnie.
Panowie naprawde PRZE kozacko to wyglada! Komplet jeszcze nie zamontowany bo zastanawiam sie czy wiercic w blasze drzwi czy kombinowac z boczkami w ktorych nie ma na to za bardzo miejsca:/
Calosc wyglada solidnie, jednak kabelki sa BARDZO cienkie, nie wiem maja milimetr srednicy.
https://lh3.googleusercontent.com/-xozf ... -light.jpg
Dlatego cholera wie jak bedzie z trwaloscia tego, ale sama ta latareczka (bo tak wyglada:D) wyglada naprawde dobrze i nie ma sie do czego przyczepic. Zwlaszcza w tych pieniadzach.
Mysle ze najbardziej pomoze zdjecie ktore wykonalem w oswietlonym pomieszczeniu na wysokosci mniej wiecej drzwi. Staralem sie zrobic go idealnie prostopadle bo te zdjecia z aukcji sa kijowe.
Jak macie jakies pytania co do samego urzadzenia to pytajcie, bo jesli chodzi o podlaczenie to na razie sam nie wiem do czego sie podlaczyc, powie mi ktos gdzie moge znalezc sygnal ktory jest dla lampki wewnetrznej- po otwarciu drzwi?
pozdrawiam!