Generalnie widzę dwa rodzaje skór gładkie przeszywane w poprzek i wzdłużnie karbowane… można było sobie to wybrać czy to w zależności od wersji lub rocznika było dyktowane? Czy może jedne są jakieś exclusive a drugie standard? O co kaman?
Jedna to standard bardziej twarda sztywna a w opcji była skóra marszczona bardziej delikatna , można tez było dodatkowo tez za dopłata w jednej i drugiej opcji dokupić odciśnięty herb w zagłówkach . Była tez skóra która występowała tylko w 996 turbo S i 40 yahre bardziej dziurkowana tez na kierownicy wtedy i chyba za dopłata dla wszytkich modeli ale tylko w ostatnim roczniku . Musiałbyś dorwać katalogi tequipment tam wszytko jest opisane , jeśli bardzo będzie ci zależało mogę ci to dokładnie zbadać .
Dziękuje to co napisałeś jest dla mnie wystarczające, chodziło mi tylko o różnice między gładka a karbowana. Czyli wiem że egzemplarz którym się interesuje ma tą lepszą i to mnie cieszy bo optycznie tez bardziej mi się podoba niż ta gładka.