Jak dawno temu miałem 944 S2 to wiem że mimo to że uszczelka pod głowicę miała numer Victor Reinz i była tej że produkcji nie dało jej się kupić w normalnym sklepie gdyż szła po prostu na pierwszy montaż i bezpośrednio na serwis. Do zwykłego 2,5 uszczelki kupowałem albo z REINZA, albo ELRINGA. Było prawie wszystko co potrzeba, czyli uszczelka pod miskę oleju, pod kolektory, simmering przód wału i tył wału, uszczelniacze zaworowe, i wspominana przez Ciebie uszczelka pod głowicę. Najpierw sprawdź na stronach producentów tych uszczelnień co Ci napisałem powyżej czyli victor-reinz i elring, spisz numery części tych producentów i wal do jakiegoś porządnego sklepu VW AUDI w swym mieście - kupisz moim zdaniem to bez problemu. Paski - tak jak piszą koledzy na górze dostaniesz też w takim sklepie - firmy CONTINENTAL, czy też TRW, pierścienie tłokowe dostaniesz z GOETZE, panewki z GLICO itp.. Porsche to nie Lamborghini czy Ferrari że nie ma do tego nigdzie części, jak człowiek trochę połazi i poszuka to znajdzie i ceny nie są wygórowane. ..... Chociaż jak spojrzycie w katalog klocków hamulcowych to 944S2 ma te same klocki co jakieś Ferrari, kiedyś się na to naciąłem
)
Tak więc powodzenia
)
Peter