Autor |
Wiadomość |
Solar
|
Napisane: 5.02.2024, 0:16 |
|
|
Ponieważ zacząłem to co ma teraz tu miejsce , Sprzedający który prowadzi komis jest również właściwiej tego auta , Był jak dobry Turek z niemieckiego komisu , Lekko zarysowany tył miał tylko a poza tym sam sprowadził ze Szwajcarii dla siebie , Ale nie ma czasu jeździć , a lampa to wyblakła stania pewnie na słońcu - bo tak długo stał bo nie mam czasu jeździć Zmierzam do tego ze sprzedawca Profesionalny wciska kit prosto w oczy , Deska była rusza bo wymieniał Carbon które wyblakły , a poklejona tak krzywo ze dziecko w przedszkolu lepiej by to zrobiło . Dziwie się tym którzy bronią i tłumacza takie postępowanie. Podkreślę sprzedawca profesionalny - prawie profesionalny tak jak prawie prezydent
|
|
Góra |
|
Arekk
|
Napisane: 5.02.2024, 6:40 |
|
|
Z każdym kolejnym postem coraz bardziej podoba mi się to turbo.
|
|
Góra |
|
kilazz
|
Napisane: 5.02.2024, 8:32 |
|
|
Solar napisał(a): Dziwie się tym którzy bronią i tłumacza takie postępowanie. Podkreślę sprzedawca profesionalny - prawie profesionalny tak jak prawie prezydent Nikt tu nie broni nikogo ale z wszystkiego co do tej pory napisałeś dalej nie widać gdzie ta mina, ani gdzie cię ktoś z czymś oszukał. Auto w manualu, nie jest sprzedawane jako bezwypadkowe, najniższa cena na rynku, rzekłbym mega atrakcyjna w porównaniu do turbo z Japonii po 350k i więcej, a ty piszesz, że mina bo zaparowana lampa i coś poklejone na desce. Jeszcze tylko do kompletu brakuje dyskryminującego zakup ubytku w postaci dziurki na fotelu. Sprzedający ma swoją historię, może prawdziwą może nie, ale twój opis uzasadniający określenie auta jako miny jest jeszcze gorszy... Jak dla mnie mina to jest auto z zamaskowanymi wadami ukrytymi a nie takie coś.. Auta nie widziałem i może jest to mina ale ten temat tego na pewno nie wyjaśnił.
|
|
Góra |
|
seteman
|
Napisane: 5.02.2024, 12:25 |
|
|
Solar napisał(a): Zmierzam do tego ze sprzedawca Profesionalny wciska kit prosto w oczy , Solar wpisz sobie w wyszukiwarkę na forum „PURE PERFECTION” i wtedy dowiesz się znaczenia słów „PROFESJONALNY” 😉
|
|
Góra |
|
JayKay
|
Napisane: 5.02.2024, 13:55 |
|
Nr klubowicza: 797
|
Ja zdaje sobie sprawę, że to auto ma wady które na szybko Porscheee wypisał… ale ona stoi za 200k. I nikt nie zataił jej przeszłości. Polak zawsze chce tanio i perfekcyjnie. Najlepiej ze Szwajcarii niebite bla bla bla 🙃 czego oczy nie widzą sercu nie żal i tak większość lubi być nieświadomie rypana bo dopłacić do ładnego egzemplarza - w życiu! 🤦♂️ to trochę jak jeden z tematów w dziale kupię 964 w oryginalnym lakierze. Mam wrażenie, że niektórzy swoje motoryzacyjne życie spędzą na wyspie „kiedyś będę” szukają i szukając ale nigdy nie finalizując. Za 200k pewnie do urwania - jak mechanicznie sprawna, fajna opcja do zakupu i używania tego jako youngtimer daily bez bólu pośladków że straci na wartości. Tyle ode mnie ✌️
|
|
Góra |
|
LeON
|
Napisane: 5.02.2024, 14:36 |
|
Nr klubowicza: 583
|
JayKay napisał(a): kupię 964 w oryginalnym lakierze. To akurat jest zapewne bez problemu do osiągnięcia, jak sądzę w okolicach kwoty 500+
|
|
Góra |
|
JayKay
|
Napisane: 5.02.2024, 14:40 |
|
|
LeON napisał(a): JayKay napisał(a): kupię 964 w oryginalnym lakierze. To akurat jest zapewne bez problemu do osiągnięcia, jak sądzę w okolicach kwoty 500+ W pełni się z Tobą zgadzam ale tamten wątek trwa bez finału właśnie o tym jest 1/2 mojej wypowiedzi 😉
|
|
Góra |
|
Johnny
|
Napisane: 5.02.2024, 14:40 |
|
Nr klubowicza: 712
|
JayKay napisał(a): Ja zdaje sobie sprawę, że to auto ma wady które na szybko Porscheee wypisał… ale ona stoi za 200k. I nikt nie zataił jej przeszłości. Polak zawsze chce tanio i perfekcyjnie. Najlepiej ze Szwajcarii niebite bla bla bla 🙃 czego oczy nie widzą sercu nie żal i tak większość lubi być nieświadomie rypana bo dopłacić do ładnego egzemplarza - w życiu! 🤦♂️ to trochę jak jeden z tematów w dziale kupię 964 w oryginalnym lakierze. Mam wrażenie, że niektórzy swoje motoryzacyjne życie spędzą na wyspie „kiedyś będę” szukają i szukając ale nigdy nie finalizując. Za 200k pewnie do urwania - jak mechanicznie sprawna, fajna opcja do zakupu i używania tego jako youngtimer daily bez bólu pośladków że straci na wartości. Tyle ode mnie ✌️ Amen
Góra |
|
prnit
|
Napisane: 5.02.2024, 17:09 |
|
|
jak do stargowania jeszcze z 5 czy 10 tysi jak sie przyjedzie z gotówką to chyba bardzo dobra oferta jednak, te pierdoły jak lampy, liczniki czy felgi to mozna dokupić za przeciez w miarę normalne pieniądze, jak ktos akceptuje ze auto usa i po dośc lekkim dzwonie to chyba patrząc na ceny 911 turbo 996 cena jest dobra, sprawdzić od dołu, pojechać na zbieżność, sprawdzić jak działa i jezdzi i jak brak problemów to brać.
|
|
Góra |
|
Kune
|
Napisane: 5.02.2024, 21:02 |
|
|
prnit napisał(a): jak do stargowania jeszcze z 5 czy 10 tysi jak sie przyjedzie z gotówką to chyba bardzo dobra oferta jednak, te pierdoły jak lampy, liczniki czy felgi to mozna dokupić za przeciez w miarę normalne pieniądze, jak ktos akceptuje ze auto usa i po dośc lekkim dzwonie to chyba patrząc na ceny 911 turbo 996 cena jest dobra, sprawdzić od dołu, pojechać na zbieżność, sprawdzić jak działa i jezdzi i jak brak problemów to brać. No i chyba wszyscy są co do tego zgodni, oprócz autora wątku. Normalne, 24 letnie auto, które nie jest okazem muzealnym. Jeśli ktoś zgadza się na przeszłość powypadkową, to cena wydaje się być racjonalna. I to wszystko. Teraz jeśli ktoś będzie chciał kupić, to wie czego może się spodziewać. A co do klientów: są tacy którzy chcą kupować, a nie kupić. To chyba wręcz większość.
|
|
Góra |
|
Solar
|
Napisane: 6.02.2024, 0:09 |
|
|
Panowie , To brać kupować w końcu okazja , Tylko się nie pozabijajcie o nie 😂😂😂
|
|
Góra |
|
JayKay
|
Napisane: 6.02.2024, 1:39 |
|
|
Solar napisał(a): Panowie , To brać kupować w końcu okazja , Tylko się nie pozabijajcie o nie 😂😂😂 Skoro byłeś i zobaczyłeś to chyba jednak świadczy o tym, że napaliłeś się na 996tt w manualu za circa 200k… i rozczarowanie, że to nie egzemplarz pod koc na inwestycje i wielkie zdziwienie 😂 takie okazje były tylko w Erze. To chyba w połączeniu z tym tematem jednak potwierdza, że marzycieli w nurcie science fiction nie brakuje.
|
|
Góra |
|
Kune
|
Napisane: 6.02.2024, 5:06 |
|
|
Solar napisał(a): Panowie , To brać kupować w końcu okazja , Tylko się nie pozabijajcie o nie 😂😂😂 Dziękuje, ale 25 letnie to alkohole, nie auta Ale to idealnie odzwierciedla poziom kupujących u nas w kraju.
|
|
Góra |
|
seteman
|
Napisane: 6.02.2024, 8:57 |
|
|
Kune napisał(a): Solar napisał(a): Panowie , To brać kupować w końcu okazja , Tylko się nie pozabijajcie o nie 😂😂😂 Dziękuje, ale 25 letnie to alkohole, nie auta Naprawdę…?😂
|
|
Góra |
|
kilazz
|
Napisane: 6.02.2024, 10:23 |
|
|
Solar napisał(a): Panowie , To brać kupować w końcu okazja , Tylko się nie pozabijajcie o nie 😂😂😂 Ale tutaj już raczej każdy ma Porsche..
|
|
Góra |
|
Tobis
|
Napisane: 6.02.2024, 16:56 |
|
|
Solar napisał(a): Panowie , To brać kupować w końcu okazja , Tylko się nie pozabijajcie o nie 😂😂😂 A ty czego się spodziewałeś za 200k? Tam trzeba pewnie wsadzić kolejne 100,ale skoro carrery z tamtych lat remontują to w tym przypadku chyba jeszce bardziej warto.
|
|
Góra |
|
|